ΠΑΤΡΑ / ΑΘΗΝΑ : 11 χρόνια P.I.C.K.!


Το 11ο P.I.C.K. ΕΚΟ racing 100 έρχεται στις 14-15/9 υπό την αιγίδα της
Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
  • Μεγάλη δωρεάν συναυλία το Σάββατο βράδυ 14/9 με Έλλη Κοκκίνου και
Σάκη Αρσενίου
  • Στην παρουσίαση ο Τάκης Πουρναράκης και ο Γιώργος Λιανός
  • Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και θέαμα
  • Παράλληλες δράσεις και event
  •  
Τέρμα τα γκάζια για το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 το οποίο ετοιμάζεται να μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε μια μεγάλη αγωνιστική πίστα προσφέροντας θέματα που κόβει την ανάσα. Η διοργάνωση που ξεκίνησε το 2009 και διένυσε μια δεκαετία με σημαντικές αλλαγές, συνεχώς εμπλουτιζόμενη με νέες ιδέες και νέα events, παρουσιάστηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο King George, παρουσία πολιτικών,  φορέων και ανθρώπων των ΜΜΕ από την Αθήνα και την Πάτρα. Όπως τόνισαν οι διοργανωτές  θα συνεχίσει να συμβάλλει και στην επόμενη δεκαετία  και να εξελίσσεται όπως και  ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Όπως αλλάζει η μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έτσι αλλάζει και το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε μέσα στην επόμενη δεκαετία και ηλεκτρικά καρτ.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Έχει εδραιωθεί στην σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Την διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού χαιρέτισε μέσω βίντεο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Συνεχάρη το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 για τα 11 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του και τόνισε ότι έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ βοηθάει σημαντικά και στη διάδοση του αθλήματος.
«Οι αγώνες του 11oυ P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 συνδέονται άρρηκτα  με την οδική ασφάλεια και την εκπαίδευση της οδικής συμπεριφοράς» τόνισε ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε ραντεβού στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου