ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Envolve - Επόμενος Σταθμός: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


03-10-19 | αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
 Το Envolve Entrepreneurshipδιοργανώνει και φέτος το ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», που αποτελεί μία σειρά συναντήσεων σε πολλές ελληνικές πόλεις στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πυλώνα του οργανισμού. Σκοπός του ταξιδιού είναι η αναζήτηση και στήριξη δραστηριοτήτων στις τοπικές κοινότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητακαι τηνκαινοτομία.
 
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας υποδέχεται την ομάδα του Envolveστην πόλη της Καλαμάτας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας(πλατεία 23ης Μαρτίου).
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Πρόεδρος του EnvolveEntrepreneurship κ. Jimmy Αθανασόπουλος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/
Στις συναντήσεις αυτές, πέρα από νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες,  συμμετέχουν φορείς και θεσμικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των εμπορικών επιμελητηρίων, καθώς και άλλων επαγγελματικών οργανώσεων. Επίκεντρότους είναι η μεταφορά γνώσεωνκαι καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται αναλυτικά για τους τρόπους που μπορούν να επωφεληθούν από το Envolve, καθώς και για τη διαδικασία αίτησης στο EnvolveAwardGreece 2019.Παράλληλα, στοχεύουν στην προώθηση της επικοινωνίας και των συνεργειών μεταξύ των διαφορετικών τοπικών φορέων και επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου