Νίκος Νικολόπουλος: Χορηγός της Αγγελικής Μακρή όλη η Πάτρα!

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στο επίτευγμα της Πατρινής αθλήτριας Αγγελικής Μακρή στο αγώνισμα των 50 χιλ. βάδην του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Στίβου, δήλωσε:
«Έπεσα όλως τυχαίως πάνω στην απευθείας μετάδοση των 50 χλμ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βάδην και έμεινα ξάγρυπνος. Χαλάλι, άξιζε το ξενύχτι, χάρη στην συγκινητική προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών, που κάτω από πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία, υγρασία,) είτε κατάφεραν να τερματίσουν, είτε να αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως!


Ειδικότερα, θέλω να συγχαρώ τον Πατρινή αθλήτρια και εργαζόμενη μητέρα (με δύο παιδιά) Αγγελική Μακρή, που στα 42 της χρόνια κατετάγη 14η, προκαλώντας  ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας για την αδάμαστη θέληση της και την μεγαλειώδη προσπάθεια της.
Σε τέτοιους επίπονους αγώνες, ο τερματισμός, άσχετα από την θέση κατάταξης, στα δικά μου μάται ισοδυναμεί με δύο και τρία  χρυσά μετάλλια! Πληροφορήθηκα ότι η Αγγελική Μακρή έχει κάνει πολλές θυσίες και έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα για να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο αθλητικής δράσης.
Έστω και τώρα η Πάτρα οφείλει να ανταποδώσει τα οφειλόμενα σε αυτή την τεράστια αθλήτρια. Δικαιούται  σε κάθε προσπάθεια της να έχει χορηγό όλη την πόλη και το παράδειγμα της ευψυχίας της να διδάσκεται στις νεότερες γενιές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου