ΠΑΤΡΑ : Δύο ακόμα .. δεν γύρισαν σπίτι τους! - ΝΕΟ ΣΟΚ από τροχαίο στα Τσουκαλέϊκα

Δύο ακόμα άτομα, προστέθηκαν  στη αιματοβαμμένη μακροσκελή λίστα των θυμάτων, των τροχαίων δυστυχημάτων της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου.
Ο 50χρονος Νίκος Μουγκογιάννης του Αγγέλου και ο 35χρονος Δημήτρης Μπενέτσης του Ιωάννη, οικογενειάρχες με παιδιά και οι δύο, είναι τα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες αργά το μεσημέρι.
Οι δύο  που κατάγονταν από την Πάτρα και το Αχαϊκό, είχαν σχολάσει από την εταιρεία El Pack στην οποία εργάζοντο στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και επέστρεφαν στα σπίτια τους, όταν κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής τους.
 
Για τον Νίκο Μουγκογιάννη, η μοίρα έπαιξε ένα φοβερό παιχνίδι. Οπως λένε συνάδελφοί του, ήταν από τους τελευταίους που έφευγε από τη δουλειά και πάντα έπαιρνε το λεωφορείο της εταιρείας για να επιστρέψει στην Πάτρα, όμως χθες, αποφάσισε να συνταξίδεψει με τον συνάδελφό του, με το λευκό του βανάκι.
Λίγο μετά τις 3 χθες το απόγευμα, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας BMW, με κατεύθυνση από την Πάτρα προς τον Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε μετωπικά, στο λευκό βάν του Δημήτρη Μπενέτση που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Η σύγκρουση σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από τον κόμβο της ΒΙΠΕ Πατρών και ήταν σφοδρή.
Οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο λευκό αυτοκίνητο, έχασαν ακαριαία την ζωή τους, ενώ ο οδηγός της σκουρόχρωμης BMW νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε το λευκό φορτηγάκι, η οδηγός του οποίου δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα και τραυματίστηκε και αυτή, ευτυχώς ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσε μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό και δύο ακόμα ασθενοφόρα καθώς και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες. Ωστόσο, για τον Νίκο Μουγκογιάννη και τον Δημήτρη Μπενέτση, ήταν δυστυχώς άργά, αφού είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή μέσα στα συντρίμια του αυτοκινήτου.
Η εθνική οδός Πατρών - Πύργου, παρέμεινε κλειστή στο σημείο του τροχαίο, για πάνω από μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου