Στο Πανελλήνιο των Σερρών, η Patras Stratego Team

Η ομάδα της Πάτρας δίνει το παρόν με μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego, που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο (26-27/10) στην πόλη των Σερρών.

 

 Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι υψηλός, και η Patras Stratego Team θέλει να κάνει ισχυρή εμφάνιση. Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν έξι πολύ αξιόλογοι Πατρινοι παίκτες, που με την υποστήριξη των εκδόσεων “Το Δόντι”, σε 9 γύρους αγώνων θα διεκδικήσουν το μέγιστο των διαθέσιμων βαθμών.


Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος (νο23 στο GR rank) στην τέταρτη συμμετοχή του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, δήλωσε: “Ως Patras Stratego Team έχουμε ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη το τελευταίο χρονικό διάστημα με αρκετές διακρίσεις σε live αλλά και online. Ελπίζω, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αυτό να φανεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Σερρών.”




Ο Θεοχάρης Λουλάκης (νο8 στο GR rank) ως νυν πρωταθλητής Ελλάδος στο online Stratego, ανέφερε: “Από τη συμμετοχή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Σερρών προσδοκώ πάνω από όλα τη διασκέδαση καθώς το τουρνουά αυτό είναι η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού στρατέγκο. Αγωνιστικά, στόχος μου είναι να μπορέσω να πάρω από κάθε αγώνα το καλύτερο αποτέλεσμα που μου αναλογεί βάσει της πορείας του, και θεωρώ ότι αν γίνει αυτό έχω πολλές ελπίδες για ένα μετάλλιο”.






Ενώ ο Γιώργος Παπαλεξοπουλος (νο29 στο GR rank) έχοντας σημαντική διαχειριστικη θέση στο online Stratego forum, στάθηκε στα εξής: “Αναμένω και φέτος η μεγάλη γιορτή του ελληνικού stratego να ανταμείψει τους συμμετέχοντες και να προσφέρει ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό τουρνουά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα επιδιώξω την κατάληψη μιας υψηλότερης θέσης στη βαθμολογία σε σχέση με προηγούμενες επιδόσεις μου.”





Ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος (νο17 στο GR rank) στον πρώτο του αγώνα μετά την αξιόλογη αγωνιστική του εικόνα στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα δήλωσε: “Προφανώς και όταν διαγωνίζεσαι προσδοκάς την νίκη. Η ουσία όμως μιας διοργάνωσης, όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι η συνάντηση με όλη την ελληνική αφρόκρεμα του αθλήματος. Οι Σέρρες δούλεψαν αρκετά για να μας υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο. Ως ομάδα και προσωπικά, θα το χαρούμε πάνω απ όλα.”






Ο Κωνσταντίνος Τσιγκούνης (νο25 στο GR rank) με αρκετή εμπειρία από τις προηγούμενες συμμετοχές του, σημείωσε πως: “Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αναμένω αυτή την εθνική διοργάνωση διότι εκεί θα βρεις συγκεντρωμένη όλη την ελίτ του ελληνικού αγωνιστικού Stratego. Προσωπικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα διασκεδάσω με όλους αγώνές, αν και θα ήθελα να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ με μια καλή τελική βαθμολογία χωρίς σημαντικές απώλειες βαθμών στην λίστα Kleier. Σε επίπεδο ομάδων περιμένω η Patras Stratego Team να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο και κάποιος από τους παίκτες μας να στο τέλος να βρίσκεται στην πεντάδα.”






Τέλος, ο Δημήτρης Χριστοδούλου (νο51 στο GR rank) έχοντας μελετήσει αρκετά τους αντίπαλους καθώς και τις πιθανότητες των κληρώσεων, δήλωσε λακωνικά: “Ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα, καθώς θα αντιμετωπίσω έναν πολύ έμπειρο παίκτη της χώρας μας.”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου