ΑΘΗΝΑ : Ανατίναξαν sex shop στην Ιερά Οδό

Έκρηξη σε sex shop επί της Ιεράς Οδού στο Γκάζι τα ξημερώματαΗ έκρηξη που σημειώθηκε ήταν πολύ ισχυρή και η επιχείρηση κυριολεκτικά διαλύθηκε-Μέχρι να μπορέσουν να συλλέξουν ευρήματα οι αστυνομικοί, ο δρόμος είχε κλείσει για τουλάχιστον 4 ώρες
Έκρηξη σε sex shop επί της Ιεράς Οδού στο Γκάζι τα ξημερώματα
Στόχος αγνώστων δραστών έγινε κατάστημα ερωτικών ειδών (Sex Shop) στη συμβολή της Ιεράς Οδού 21 με την οδό Ιεροφαντών στο Γκάζι.
Οι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την επιχείρηση ο οποίος εξερράγη περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που η επιχείρηση ισοπεδώθηκε, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τυχόν τραυματισμοί.
Στο έδαφος σχηματίστηκε ένας κρατήρας 50 εκατοστών, ενώ ζημιές υπέστησαν επίσης μία διπλανή επιχείρηση και ένα σταθμευμένο όχημα.
Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέκλεισε τον χώρο και μέχρι να συλλεχθούν ευρήματα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για τουλάχιστον 4 ώρες.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια και εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για κυκλώματα εκβιαστών που λυμαίνονται την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου