ΠΑΤΡΑ : Συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια Stratego - Νέο flash τουρνουά Stratego

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ Patras Stratego Team μεταφέρει την έδρα σεμιναρίων της στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στο στο NN Double Shot(Πανεπιστημίου 275).
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους παίκτες ή παίκτες που βρίσκονται ακόμη σε αρχάριο επίπεδο και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο αγωνιστικό stratego.
Τα μυστικά του Stratego, θα διδάξουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης 2019 του Stratego Δημήτρης Κοσμόπουλος και ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος 2019 του online Stratego Θεοχάρης Λουλάκης.
Ο συγκεκριμένος κύκλος σεμιναρίων θα φιλοξενηθεί τις Κυριακές 24/11, 1/12 και 8/12 και θα ξεκινά στις 11:00.
-Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ένα flash τουρνουά stratego, στο café-μπιλιάρδο "Poolevard"(Αγ.Νικολάου 56), με ώρα έναρξης 18:00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο Το τουρνουά θα έχει την μορφή νοκ-άουτ, στην μικρή(γρήγορη) κατηγορία duel.
Προτείνεται για νέους και αρχάριους παίκτες, ώστε να γνωρίσουν το stratego και να αποκτήσουν εμπειρίες ενός τουρνουα, σε ένα εύκολο αγωνιστικά και διοργανωτικά περιβάλλον.
Για να συμμετάσχει ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, παρακαλείται να επικοινωνήσει ένας κηδεμόνας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου