ΑΘΗΝΑ : Χώρισε η Ολγα Κεφαλογιάννη -Μετά από 10 χρόνια γάμου με τον Μάνο Πενθερουδάκη

Νέα σελίδα στα προσωπικά της για την Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία χώρισε με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη. Την επιβεβαίωση για τον χωρισμό της, που γνώριζαν αρκετοί και συζητιούνταν έντονα τον τελευταίο καιρό, έκανε η ίδια η Ολγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στην Athens Voice. H τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, κατά την ορκωμοσία των βουλευτών τον περασμένο Ιούλιο




















Οπως χαρακτηριστικά είπε η Ολγα Κεφαλογιάννη, «βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει», ενώ η βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».
Παλιές καλές ευτυχισμένες μέρες του ζευγαριού
Ο γάμος της Ολγας Κεφαλογιάννη σε στενό κύκλο και οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Ολγα Κεφαλογιάννη και Μάνος Πενθερουδάκης παντρεύτηκαν ακριβώς 10 χρόνια πριν, στις 22 Ιανουαρίου του 2010. Ο γάμος είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη.

Ο γάμος της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Μάνου Πενθερουδάκη ήταν το επιστέγασμα μιας σχέσης εννιά χρόνων. Είχαν γνωριστεί το 2001 σε κοινή παρέα φίλων. Για τον Μάνο Πενθερουδάκη ο γάμος του με την Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν ο δεύτερος. Είχε κάνει έναν ακόμη, από τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Τώρα και οι δύο τους, όπως επιβεβαίωσε και η Ολγα Κεφαλογιάννη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον εαυτό της, είναι έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Πηγή: iefimerida.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου