ΠΑΤΡΑ: Τραγική σύμπτωση - Πέθανε ανήμερα στα γενέθλιά της

Μ' ένα χαμόγελο αληθινό και φωτεινό. Πάντα. Με μια αγκαλιά ζεστή κι ορθάνοιχτη. Πάντα. Με μια καλή κουβέντα για όλους. Πάντα. Δυναμική, εργατική, ακούραστη. Μαχήτρια. Πάντα. Χθες, 15 Ιανουαρίου, ανήμερα στα γενέθλιά της, η Λένα Κονταξή, στα 54 της,«έφυγε» από κοντά μας. Για Πάντα. Εχοντας παλέψει ηρωικά -και, ναι, με το χαμόγελο, όπως πάντα- με την αρρώστια που δεν πτοήθηκε, δεν μαλάκωσε μπροστά σε μια γυναίκα που έσταζε γλύκα και αγαπούσε τη ζωή.

 

Τη ζωή που μοιραζόταν με τον αγαπημένο της σύζυγο Νίκο Κονταξή, ασφαλιστικό πρΆκτορα, και τους τρεις τους γιους για τους οποίους δικαίως καμάρωνε -τον Δημήτρη, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.
Πέρα, όμως, από τρυφερή σύζυγος και μάνα, η Λένα Κονταξή (Βερυκίου, το πατρικό της) ήταν και επιτυχημένη επιχειρηματίας, αφού μέχρι την εποχή που η αρρώστια έβγαλε αγριότερα τα νύχια της, ήταν συνιδιοκτήτρια με την Ελσα Παξινού του καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων «Raxevsky».
Το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι θα πουν όλοι όσοι την αγαπούσαν αύριο Παρασκευή και ώρα 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παντανάσσης.
Πηγή dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου