ΝΑΥΠΛΙΟ : 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

kithara

27-29 Μαρτίου 2020 στο Ναύπλιο, θα διεξαχθεί για 5η συνεχή χρονιά το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο σολίστ κιθάρας Αριστοτέλη Βρεττάκη.









Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική Μαυρούλη, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών που πραγματοποιεί την 67η διοργάνωσή του στα 7 χρόνια ύπαρξης του. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεταξύ άλλων το διεθνούς φήμης κιθαριστικό ντουέτο Γιώργου & Στέλιου Γκόλγκαρη, το διάσημο μουσικό - κιθαριστικό σύνολο ArtGuitaristas υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, ο Διευθυντής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Αντώνης Μυτακίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την Διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, οι Πελοποννήσιοι κιθαριστές Αθανάσιος Γκάτζιος, Δάφνη Λυγνού, Κώστας Φαλιέρος κ.α.

Οι συναυλίες και οι διαγωνισμοί του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στην Αίθουσα του Βουλευτικού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα σεμινάρια στο Ωδείο Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου