«Αντίδοτο" από την δήμαρχο Πάτρας: Ιούνιο θα γίνει το Καρναβάλι

«Βόμβα» από την  δήμαρχο Πάτρας: Πότε θα γίνει το ΚαρναβάλιΥποχρεωτική για τον Δήμο η υλοποίηση της κυβερνητικής απόφασης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης με αφορμή την ανακοίνωση από την κυβέρνηση τις ματαιώσεις όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα.
Όπως ανέφερε ανατράπηκε ο σχεδιασμός της πόλης και ζητάει αποζημίωση από την κυβέρνηση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες.
Ερωτηθείς για τα πληρώματα που λένε ότι θα παρελάσουν, ο Δήμαρχος Πατρέων είπε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του.


Επίσης επισήμανε πως «εμείς δεν θα κάνουμε εκδηλώσεις, εάν θέλουν τα μαγαζιά είναι ευθύνη των διοργανωτών και αυτών που θα πάνε».
Και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, για τον κόπο των εργαζομένων στο Δήμο και των πληρωμάτων».
Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάθει κάτι επειδή πήγε σε ένα χορό. Θα κάνουμε καλοκαιρινό Καρναβάλι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου».
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Πελετίδης και όλα όσα ανέφερε:
Στο μεταξύ στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο για το θέμα ,στο οποίο θα μιλήσει ο Χαράλαμπος Γώγος , ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

 Πάντως, τουλάχιστον τέσσερα πολυπληθή γκρουπ ανακοίνωσαν ότι το καρναβάλι γι’ αυτούς συνεχίζεται κανονικά και ότι «τίποτε δεν τους σταματά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου