ΠΑΤΡΑ / ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ : ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ


 Τα Μπουρμπούλια, οι ιστορικοί και παραδοσιακοί χοροί, που συνδέθηκαν με εξέχουσες στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού στην πορεία του στον χρόνο, αναβιώνουν στο Royal Theater με τρεις αυθεντικά καρναβαλικές βραδιές, που  μας ταξιδέψουν πίσω στις «χρυσές» δεκαετίες της καρναβαλικής Πάτρας.
Ο Χορός του Ντόμινο συναντάει και φέτος τα «Μπουρμπούλια», τον κορυφαίο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21.00 τη σκυτάλη για το 2ο Μπουρμπούλι αναλαμβάνει η Μπέσσυ Αργυράκη που υπόσχεται μια καρναβαλική νύχτα γεμάτη κέφι, χορό και διασκέδαση, μια νύχτα ιδανική για τους θιασώτες των Μπουρμπουλιών.
Η εκρηκτική Μπέσσυ Αργυράκη έρχεται με όλα τα must τραγούδια του Καρναβαλιού.
Ένα ατέλειωτο party,  χωρίς διακοπή, με επιτυχίες που όλοι λατρέψαμε και χορέψαμε, θα μας χαρίσει ένας θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου.
Μεγάλες επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία, όπως το «Μια θάλασσα γαλάζια»,  «Κορμί κι αλάτι», «Μάθημα Σολφέζ», «Έλα ξανά», «Σκόρπια φιλιά» αλλά και hits της Bonnie Tayler, της Gloria Gaynor, των Abba και τόσα άλλα, θα ξεσηκώσουν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους!
Γεμάτη ζωή και χαμόγελο, με μια φωνή που δε σταματάει πουθενά, η αιώνια έφηβη Μπέσσυ Αργυράκη που αγαπά πολύ και στηρίζει το Πατρινό Καρναβάλι, έρχεται με την μπάντα της να μας απογειώσει!
Το χορό «προθερμαίνει» η αγαπημένη μπάντα των Passepartout.
Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι επιβεβλημένη και δωρεάν!
Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου!
Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53.
Ο χώρος διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ
Έναρξη προγράμματος : 21.00
Περισσότερες πληροφορίες – Κρατήσεις: 2611810524

*Με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου