Patras Stratego Team -Open Patras Feb2020 – Αποτελέσματα

Με το Open Patras Feb 2020 οι παίκτες της Patras Stratego Team ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους προετοιμασία πριν το διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020. Νικητής αναδείχθηκε ο Λουλάκης Θεοχάρης με 30 πόντους. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σαββανής Ανδρέας, ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο φέρελπις junior παίκτης Καρέλας Γεράσιμος.

 





 

Συμμετείχαν επίσης οι Αποστολοπουλος Μάριος, Βρης Ανδρέας, Δημόπουλος Γιάννης, Μάνταλος Νίκος, Μιχελάκης Μάνος, Κοσμόπουλος Δημήτρης, Οικονομόπουλος Γιάννης, Παπαλεξόπουλος Γιώργος, Σφουντούρης Λούκας και Σωτηρόπουλος Βαγγέλης.
Διαιτησία-γραμματεία κάλυψαν οι Κοσμαδάκης Ιωάννης και Τσιγκούνης Κωνσταντίνος. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως ζεστό, στο cafe-μπιλιάρδο Poolevard και οι ανταγωνιστικές αναμετρήσεις βελτίωσαν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών. Σημαντικές συμμετοχές για την απόκτηση εμπειρίας είχαμε από τέσσερις πιο μικρούς παίκτες (Δημόπουλο, Καρέλα, Μιχελάκη& Σωτηρόπουλο).
Για την οργάνωση του τουρνουά συνέβαλαν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών “efantasy.gr”, οι εκδόσεις “το Δόντι”, το café “το Νέον”, το coffee-snack & food “NN Double Shot”, το φωτοτυπικό κέντρο “copy25” και το café-μπιλιάρδο “Poolevard”. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το “IONIAN TV”, ο “Wave97.4”, το “Τέταρτο-tetartopress.gr”, ο “kirix.gr”, το “Tempo24.gr”, η “VPRESS”, η “Match Αχαΐας”, ο “dytikosaxonas.gr” και τα “DytikaNea.gr”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου