ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΤΡΑ :Καταιγισμός αναβολής και ακύρωσης εκδηλώσεων

Δεν κάνουν παρέλαση οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού


Αναβάλουν την ανατρεπτική τους παρέλαση kaiοι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού. Σε ανακοίνωση που έβγαλαν αναφέρουν τα εξής: 
"Στρατηγικο ανακοινωθέν.
... Τοις κεινων ρημασι πειθομενοι...
Οι Στρατηγοί αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την δική μας ανατρεπτικη παρέλαση του Σαββάτου, υπακουοντας στην γενικότερη απαγόρευση.
Κι επειδή οι περισσότεροι ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες, θα γίνει συγκέντρωση αύριο μετά τις 11 π. μ. στο Στρατηγείο για παρασημοφορησεις, φωτογραφίσει, τοπική παρέλαση τιμής ένεκεν.....κ.λ.π.
Παρουσία της Βασιλικής αμαξας και του λεωφορείου της Ινδικής αποστολής το οποίο λογω των συνθηκών βρίσκεται σε καραντινα".

 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδoς ακυρώνει τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις
Έπειτα από την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ)  με την οποία ματαιώνονται οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις καθώς και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδoς ανακοινώνει ότι συμμορφούμενη με την ΚΥΑ ακυρώνει τη συμμετοχή της σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις των ημερών.

 Ακύρωση αποκριάτικου πάρτι Κοινο_Τοπίας

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του αποκριάτικου πάρτι του 2020 που συνδιοργανώναμε με τη σχολή ‘‘Περί χορού Εμμέλεια’’
ευθυγραμμιζόμενοι με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας. Στους δεκάδες φίλους που έχουν προμηθευτεί τις προσκλήσεις ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Για τη διευκόλυνσή τους θυμίζουμε ότι η γραμματεία της οργάνωσης

είναι ανοιχτή για το κοινό σήμερα Παρασκευή 7-9μμ

Από Τρίτη 3 Μαρτίου θα λειτουργεί στις γνωστές ώρες
(Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου