ΠΑΤΡΑ : Δήλωση Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Καρναβάλι Πάτρας, Ήρας Κουρή, σχετικά με τον Ο.Λ.ΠΑ.


Κατόπιν της έκδοσης του δελτίου Τύπου  του Ο.Λ.ΠΑ. με τίτλο «Ο Ο.Λ.ΠΑ. στηρίζει το Πατρινό Καρναβάλι», η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή επισημαίνει:

  «Μετά από συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή και εκπρόσωποι πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού με τη Νέα Διοικούσα Επιτροπή του Ο.Λ.ΠΑ. συναποφασίστηκε η λύση της σύμβασης επειδή εκτός από το κτίριο «15» του πρώην βιομηχανικού συγκροτήματος της Πειραϊκής Πατραϊκής και ο περιβάλλων χώρος θεωρήθηκε ακατάλληλος μετά από πρόταση του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Παναγιώτη Τσώνη και τη δήλωσή του ότι ο Ο.Λ.ΠΑ. αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του χώρου.
Άρα η λύση της σύμβασης κρίθηκε αναγκαία και από τον Ο.Λ.ΠΑ. αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αναγκαίες εργασίες για να παραχωρηθούν το κτίριο και ο περιβάλλων χώρος ασφαλή στα πληρώματα. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Ο.Λ.ΠΑ. ζητούσε να εισπράξει τα μισθώματα για τον χώρο που ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε, η αξίωση αυτή θα ήταν προσβλητική για τον πατραϊκό λαό.
Το Καρναβάλι της Πάτρας, δημιουργία του πατραϊκού λαού δεν ζητιανεύει και η προσφορά - στήριξη των φορέων της πόλης εντάσσεται στον τρόπο που οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους στην κοινωνική πραγματικότητα ως φορείς ουσιαστικής συνεισφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου