ΠΑΤΡΑ : Απάντηση ΟΛΠΑ στην προέδρο του Πατρινού Καρναβαλιού, Ήρα Κουρή


"Οι μικροπολιτικές δεν χωράνε στις συνεργασίες"
Με αφορμή την δήλωση της προέδρου του Πατρινού Καρναβαλιού, κας Ήρας Κουρή, για την διάλυση της σύμβασης με τον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ για χώρο του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Παναγιώτης Τσώνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:





Θα περιμέναμε από την πρόεδρο του Πατρινού Καρναβαλιού να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της για την απόφαση του 
Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ να διευκολύνει τον καρναβαλικό φορέα. Ομολογώ ότι με ξάφνιασε δυσάρεστα η δήλωσή της. Θεωρώ ότι είναι ανακόλουθη σε σχέση με το περιεχόμενο της επιστολής της προς τον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, όταν ζητούσε τον προηγούμενο Νοέμβριο να λυθεί συναινετικά η σύμβαση παραχώρησης χρήσης χώρου εντός των εγκαταστάσεων της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής που υπέγραψε η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού, επειδή αδυνατεί να εξασφαλίσει όλες τις αναγκαίες άδειες και τις νόμιμες προϋποθέσεις  για την άσκηση της συμφωνημένης δραστηριότητας. 
Λυπάμαι πραγματικά επειδή η πρόεδρος του Πατρινού Καρναβαλιού με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να δώσω στην δημοσιότητα την επιστολή της, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια. Είμαι, όμως, υποχρεωμένος από τα καθήκοντα που έχω αναλάβει, να το κάνω για να προστατέψω το κύρος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και να τον κρατήσω μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, ανακρίβειες και ψεύδη.
Οι μικροπολιτικές δεν χωράνε στις συνεργασίες. Καλά θα κάνει η πρόεδρος του καρναβαλικού φορέα να το καταλάβει αυτό και να μην σκιαμαχεί σε βάρος φορέων της Πόλης που συνεργάστηκαν μαζί της για να αποδεσμευτεί το Πατρινό Καρναβάλι από ένα σημαντικό οικονομικό και νομικό βάρος. Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι το ποσό που αναλογεί στη διαλυθείσα σύμβαση ανέρχεται στις 6.000,00€ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ αποφάσισε να μην διεκδικήσει το μίσθωμα που αναλογεί στο διάστημα της παραχώρησης χρήσης του χώρου, αλλά να διατεθούν τα χρήματα στο Πατρινό Καρναβάλι που προβάλει με συνέπεια την πόλη και τις παραδόσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου