ΠΑΤΡΑ : Τσικνοπέμπτη με την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ


Τιμώντας την Τσικνοπέμπτη, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ γιορτάζει τα έθιμα της ημέρας αυτής, τσικνίζοντας στις εγκαταστάσεις της, αύριο μετά τις 8 το βράδυ.
                   Πλούσια εδέσματα, που θα ετοιμάσουν μέλη και φίλοι του Οργανισμού, θα περιμένουν τους επισκέπτες της, παράλληλα με μουσική, χορό και τραγούδι.
                    Είναι ένα έθιμο των τελευταίων χρόνων, που τηρείται αναλλοίωτο με πολύ κέφι και με τη συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας.
                    Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο παραστάσεις του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ανηλίκων του Οργανισμού [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου], την παρελθούσα Κυριακή στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχνείκων, που παρουσίασε το έργο: «Κροκοδειλοπτηνοφιλίες», στο πλαίσιο του «Καρναβαλιού των μικρών 2020» που οργανώνει ο Καρναβαλικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.                      Το έργο ήταν βασισμένο στο παραμύθι: «Στο στόμα του κροκόδειλου» (της Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη, εκδόσεις: Πατάκη).
                  Συντελεστές της παράστασης:
  • Δραματουργική επεξεργασία- Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου
  • Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου
  • Κατασκευή καπέλων: Γεράσιμος Μουρελάτος
  • Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος, Ασημίνα Βεσκούκη
  • Videoart: Γιάννης Παππάς
  • Βιντεοπροβολή: Κατερίνα Κουνετά
                  Στην κατάμεστη και στις δύο παραστάσεις αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, μικροί και μεγάλοι απήλαυσαν το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ενώ προσέφεραν τρόφιμα, που δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου