ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ



 Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία πλήθους κόσμου η Διεθνής Αδελφότητα Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε εκδήλωση στον Πολυχώρο ‘ΚΟΧΛΙΑΣ’ με θέμα: ‘Περιμένοντας τα 200 χρόνια από την Επανάσταση’. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας.

Το θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Ιωάννης Μακρής, ενώ την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Π. Δημήτριος Κολοκούρας. Η τυχερή της χρονιάς ήταν η κυρία Μαρία Χασιώτη, μέλος της Αδελφότητας.



















Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και μέλος της Αδελφότητας Κώστας Λύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σπύρος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και ιδρυτικό μέλος της Αδελφότητας Ιωάννης Γυφτογιάννης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γερ. Γούργαρη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ι.Π. Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Κούστας και η Ανακρίτρια Αλεξάνδρα Ορφανίδου.  
Επίσης, παρέστησαν στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου του Ερυθρού Σταυρού κ. Άρης Τριβλής, η Πρόεδρος του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκατάστασης ‘Παναγία Ελεούσα’ κα. Διονυσία Σαμαντά καθώς και μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Μεσολογγίου και Μέλος της Αδελφότητας κα. Ασπασία Καρατζογιάννη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας κα. Μαίρη Χρυσικοπούλου, η Πρόεδρος του Λαογραφικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσολογγίου κα. Ευφροσύνη Πετροπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΄Φίλοι του Ραδιοφώνου΄ κ. Ιωάννης Ατσαλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου κ. Γεράσιμος Κοτσίρης καθώς και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου κ. Γιάννης Τσαλαφούτας, εκπρόσωποι του συλλόγου πανηγυριστών «Ο Άγιος Συμεών». καθώς και εκπρόσωπος του Ομίλου Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ΛΙΑΡΟΣ».
Η Αδελφότητα επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου