ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Οπως Πάτρα...Οι καρναβαλιστές πήραν τα λάβαρά τους, ακολουθεί η τελετή έναρξης


Οι καρναβαλιστές της Καλαμάτας πήραν τα λάβαρά τους, ακολουθεί η τελετή έναρξηςΈνα “ζέσταμα” ενόψει της τελετής έναρξης, την Παρασκευή 14 / 2 που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, έκαναν το βράδυ του Σαββάτου οι καρναβαλιστές της Καλαμάτας στο “χωριό” τους, το καρναβαλοχωριό της κεντρικής πλατείας, όπου πραγματοποιήθηκε το lavaroday, παρέλαβαν δηλαδή τα λάβαρά τους…

Το lavaroday είχε παιχνίδια (λαβύρινθος), είχε πολλά δώρα χορηγών που προσφέρθηκαν με κλήρωση, είχε φυσικά μουσική και αρκετό κέφι. 
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Φάρις Παντελής Δρούγας, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του καρναβαλιού Γιάννης Δούζης, παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Κουρής. 



Ο στολισμός της πόλης με καρναβαλικές κατασκευές έχει ξεκινήσει και η εικόνα που θα έχει η Καλαμάτα τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα είναι πιο αποκριάτικη από κάθε προηγούμενη χρονιά. Ο στολισμός ετοιμάζεται στο Καρναβαλικό Εργαστήριο, που έχει στηθεί στη μεγάλη αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού και εργάζονται σε αυτό εθελοντές του Καλαματιανού Καρναβαλιού. 
Στ.Μ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου