Λύγισε 2-1 στα Χανιά η Παναχαϊκή

Δεν τα κατάφερε παρά την καλή και ουσιαστική προσπάθεια της η Παναχαϊκή στα Χανιά. Οι Κρητικοί πήραν την έβδομη σερί εντός έδρας νίκη τους και 4η συνολικά στα τελευταία τέσσερα ματς, επικρατώντας με 2-1 για τη 19η αγωνιστική της Super League 2.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Αχαιών, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ξεκίνησε με το...αριστερό.



Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 4', όταν ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κάσσος με προβολή έγραψε το 1-0. Στο 15' οι Πατρινοί έκαναν το 1-1 με πλασέ του Μαυριά από γύρισμα του Κυνηγόπουλου. Αφού οι Κρητικοί έχασαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, στο 42' ο Γιάκος με κεφαλιά, πάλι από ασίστ Τριανταφυλλάκου, έκανε το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους.
Γκολ: 4' Κάσσος, 41' Γιάκος - 15' Μαυριάς
ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59' Κάρλος), Σουντουρά (45' λ. τρ. Δημητριάδης), Βρεττός (82' Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (85' Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62' Πατρώνης).
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)
Πηγη: sportin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου