Θετικός στον κορονοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορονοϊό ο πρίγκιπας ΚάρολοςΟ 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας
Θετικός στον κορονοϊό χωρίς έντονα συμπτώματα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, από το ίδιο το Παλάτι. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.


Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».
Εξέταση έκανε, επίσης και η σύζυγός του, Καμίλα, η οποία βρέθηκε αρνητική. «Η δούκισσα της Κορνουάλης έκανε επίσης τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο πρίγκιπας και η δούκισσα θα μείνουν σε αυτοαπομόνωση στην Σκωτία.
Τα τεστ διεξήχθησαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας στο Αμπερντινσάιρ, και πληρούσαν τα κριτήρια για να εξεταστούν. Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον κόλλησε κορoνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος, δεδομένου του μεγάλου όγκου των δεσμεύσεων που πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του Clarence House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου