Ανέπαφες συναλλαγές μέσω μηχανημάτων POS ή πομποδεκτών στις ηλεκτρονικές λωρίδες

Η Ολυμπία Οδός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους οδηγούς, ταξιδιώτες και τους εργαζομένους της, και στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, συστήνει στους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών. 


  Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο τρόποι ανέπαφης συναλλαγής:
  1. Μέσω POS σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:
Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.
        Σήμανση λωρίδας με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής
Δείτε στο συνημμένο αρχείο ή στο www.olympiaodos.gr οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.
Στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής υπάρχει επίσης ειδικός αναγνώστης Μοτο-κάρτας (για τους μοτοσυκλετιστές).
  1. Μέσω των ηλεκτρονικών λωρίδων εφόσον είναι κάτοχοι του πομποδέκτη της Ολυμπίας Οδού (Ο-pass) ή των πομποδεκτών της Αττικής Οδού (e-pass), της Γέφυρας (Γέfυρα–epass), του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (Εway).
       Σήμανση ηλεκτρονικής λωρίδας
Οι κάτοχοι πομποδέκτη O-pass, που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, υπενθυμίζεται ότι μπορούν να φορτίζουν το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά μέσω του www.olympiaodos.gr στην ενότητα O-pass/ Είμαι συνδρομητής- Σύνδεση.
Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια όλων μας και την παροχή υπηρεσιών των χρηστών του αυτοκινητόδρομου με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου