ΠΑΤΡΑ : Δραματικες περιγραφες για την τραγωδια με τον 18χρονο Νίκο

Τι γράφουν οι τοπικές ιστοσελίδες

Ο Νίκος που αγαπούσαν όλοι... έφυγε νωρίς!
Ένα παλικάρι μόλις 18 χρονών, ένα καλό παιδί όπως μαρτυρούν όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το τελευταίο και μακρινό ταξίδι νωρίς-νωρίς. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, για να πάει να δει τον παππού του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύκου, τού είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.
Η σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο ήταν μοιραία. Βρέθηκε στο οδόστρωμα, χτυπημένος στο κεφάλι.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου όμως επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Το χτύπημα ήταν συντριπτικό, το παλικάρι δεν άντεξε.

Ανείπωτη τραγωδία. Μεγάλος θρήνος. Κατ’ αρχάς για τους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς του. Αλλά και για φίλους και γνωστούς, όπως και για κάθε άνθρωπο ο νους του οποίου δεν μπορεί να χωρέσει τέτοια απώλεια.
Το κακό ταξίδεψε γρήγορα στην Πάτρα, όπου η οικογένεια τους 18χρονου Νίκου Μοίραλη  ήταν γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή.
Κεντρικά πρόσωπα της ανείπωτης τραγωδίας η μητέρα του Δωροθέα, ο πατέρας του Μάκης (Ασημάκης), τα αδέλφια του, τα πολλά μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.
Ειδικά στους σημερινούς 45ρηδες και άνω, τα αδέλφια Μοίραλη έχουν πολλούς γνωστούς και φίλους. Ο πατέρας του Νίκου, Μάκης ήταν γνωστός Απολλωνιστής, ο θείος του Κώστας Μοίραλης επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ, ο άλλος θείος του Ανδρέας, διεθνής διαιτητής πόλο.
Άνθρωποι που αγαπούσαν τον Αθλητισμό. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο 18χρονος Νίκος  παίζοντας μπάσκετ στον Γλαύκο και παλιότερα στον Προμηθέα και τον Έσπερο ΑΟΠΑ.
 Βαρύ το πένθος για τον Νίκο Μοίραλη - Στη μνήμη του 18χρονου μπασκετμπολίστα η αυριανή αιμοδοσία στο ΠΕΑΚ Πάτρας
https://tempo24.news/sites/default/files/styles/article_image/public/articles/2020/04/26/moiralis.jpg?itok=AktNvH12

Η αθλητική οικογένεια της πόλης αλλά και η Πατραϊκή κοινωνία θρηνεί από το απόγευμα του Σαββάτου τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του 18χρονου Νίκου Μοίραλη.
Μία απώλεια που τραντάζει και βυθίζει στο πένθος τον αθλητικό κόσμο και την καθεμιά και τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ο Νίκος Μοίραλης, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Γλαύκου και παλαιότερα του Προμηθέα και του Έσπερου ΑΟΠΑ δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Νίκο, αύριο δίνουμε αίμα στην μνήμη σου
Ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Γλαύκου και παλαιότερα του Προμηθέα και του Εσπερου ΑΟΠΑ, Νίκος Μοίραλης του Ασημάκη, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Πατρών - Κλάους, στη συμβολή με την λεωφόρο Γλαύκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε δανειστεί από συγγενικό του πρόσωπο ποδήλατο για να επισκεφθεί τον παππού του.
Κατά την επιστροφή του, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα, στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Γλαύκου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Νίκου Μοίραλη και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Όλοι στην Οικογένεια του Προμηθέα είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του 18χρονου Νίκου, ενός νέου παιδιού που έκανε το κόσμο γύρω του καλύτερο με το ζεστό και φωτεινό του χαμόγελο και τον πρόσχαρο και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα του. Ο Νίκος αγωνίστηκε στον Προμηθέα για 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ως το 2018) και πανηγύρισε μαζί μας νίκες και τίτλους. Κυρίως, όμως, μας τίμησε με την αγάπη, το πάθος και την φιλία του, μοιραστήκαμε δυνατές στιγμές κι εμπειρίες ζωής, και παρέμεινε αληθινός φίλος και μέλος της Οικογένειας του Προμηθέα, που σήμερα θρηνεί την απώλειά του.
Η ΝΕΠ
Το Δ.Σ. της ΝΕΠ και σύσσωμη η «οικογένεια» του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Μοίραλη για τον τραγικό χαμό του γιού του, Νίκου σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα στην Πάτρα. Ο Νίκος έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο των σπορ όντας αθλητής της ΝΕΠ, πριν τον κερδίσει το μπάσκετ. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για την απώλεια ενός παιδιού που ήταν «διαμάντι», είχε ήθος και ζωντάνια και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Μοίραλη, συμπαραστεκόμενοι στον πόνο και στην οδύνη της.

 Θρήνος στην Πάτρα για το 18χρονο παλικάρι- Τελευταία βόλτα για τον Νίκο Μοίραλη



Τραγικό δυστύχημα στη συμβολή της Πατρών-Κλάους με την Γλαύκου
Ένα παλικάρι μόλις 18 χρονών, ένα καλό παιδί όπως μαρτυρούν όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το τελευταίο και μακρινό ταξίδι νωρίς-νωρίς. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, για να πάει να δει τον παππού του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύκου, τού είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.
Η σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο ήταν μοιραία. Βρέθηκε στο οδόστρωμα, χτυπημένος στο κεφάλι.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου όμως επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Το χτύπημα ήταν συντριπτικό, το παλικάρι δεν άντεξε.
Ανείπωτη τραγωδία. Μεγάλος θρήνος. Κατ’ αρχάς για τους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς του. Αλλά και για φίλους και γνωστούς, όπως και για κάθε άνθρωπο ο νους του οποίου δεν μπορεί να χωρέσει τέτοια απώλεια.
Το κακό ταξίδεψε γρήγορα στην Πάτρα, όπου η οικογένεια τους 18χρονου Νίκου Μοίραλη  ήταν γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή.
Κεντρικά πρόσωπα της ανείπωτης τραγωδίας η μητέρα του Δωροθέα, ο πατέρας του Μάκης (Ασημάκης), τα αδέλφια του, τα πολλά μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.
Ειδικά στους σημερινούς 45ρηδες και άνω, τα αδέλφια Μοίραλη έχουν πολλούς γνωστούς και φίλους. Ο πατέρας του Νίκου, Μάκης ήταν γνωστός Απολλωνιστής, ο θείος του Κώστας Μοίραλης επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ, ο άλλος θείος του Ανδρέας, διεθνής διαιτητής πόλο.
Άνθρωποι που αγαπούσαν τον Αθλητισμό. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο 18χρονος Νίκος  παίζοντας μπάσκετ στον Γλαύκο και παλιότερα στον Προμηθέα και τον Έσπερο ΑΟΠΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΙΡΑΛΗ

Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον σύντροφο Νίκο Μοίραλη, μέλος της Τομεακής Οργάνωσης μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ και μαθητή της Γ’ Λυκείου στο 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, ο οποίος σήμερα το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο σύντροφος Νίκος ήταν Γραμματέας της ΟΒ 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας, πρωτοπόρος σε όλους τους αγώνες του μαθητικού κινήματος στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Πάτρας.
Ξεχώριζε για την αγάπη του για τον αθλητισμό, καθώς υπήρξε αθλητής του μπάσκετ σε αρκετές τοπικές ομάδες της πόλης.
Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην αδερφή του, συντρόφισσα Όλγα Μοίραλη, καθώς και στους γονείς και σε όλη του την οικογένεια.
Καλό σου ταξίδι, σύντροφε Νίκο.

Αθήνα, 25/4/2020                                               Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου