ΗΛΕΙΑ : Λήστεψαν 66χρονη, τη βασάνισαν και τη βίαζαν μέχρι το πρωί

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη θηριωδία σε βάρος της ήρθε μία 66χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της στο σπίτι της, στην Ζαχάρω Ηλείας.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας, μέσα στο σπίτι της, απίστευτων βασανιστηρίων και αλλεπάλληλων βιασμών από τους κακοποιούς που κυριολεκτικά εισέβαλαν μέσα στην οικία της, αφού πρώτα παραβίασαν την είσοδο, στις 11 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και παρέμειναν στο σπίτι της έως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας… όταν πλέον εγκατέλειψαν το θύμα τους σε άθλια κατάσταση και δεμένη σε μια καρέκλα.
Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων του με υφάσματα, ακινητοποίησαν δια της βίας την 66χρονη γυναίκα και μάλιστα για να γίνουν πιο πειστικοί έβαλαν φωτιά στην κουβέρτα της στο κρεβάτι για να την πείσουν να τους πει που είχε τα χρήματά της. Η γυναίκα εκλιπαρώντας για την ζωή της, τους έδωσε 200 ευρώ που ήταν όλα της τα χρήματα και όλα της τα κοσμήματα αξίας μόλις 300 ευρώ.Οταν ο ένας από τους δύο άγνωστους δράστες είδε την τραπεζική της κάρτα στο πορτοφόλι της, απαίτησε από την γυναίκα το pin της και πήγε σε ΑΤΜ, όπου βεβαίως ανακάλυψε πως δεν είχε ούτε ένα ευρώ μέσα στον λογαριασμό της η άτυχη γυναίκα και έλεγε όλη την αλήθεια.
Μέχρι να επιστρέψει το συγκεκριμένο άτομο από την τράπεζα, ο συνεργός του προχώρησε στον βιασμό της άτυχης γυναίκας και μόλις επέστρεψε και ο άλλος, την βίασαν διαδοχικά και οι δύο αλλεπάλληλες φορές έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και αποφάσισαν να δέσουν το θύμα τους σε μια καρέκλα και να εξαφανιστούν.
Όταν μετά από πολύ προσπάθεια, η άτυχη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια τους γείτονές της, εκείνοι με την σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία και από εκείνη την στιγμή έχει ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου