ΠΑΤΡΑ : Τοποθέτηση του Ανδρέα Μαζαράκη στις δηλώσεις Γρηγόρη.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με γραφόμενα, δηλώσεις, αναρτήσεις κάποιων "τύπων" του ΣΥΡΙΖΑ, που όχι απλώς κινούνται εκτός των ορίων, αλλά αποτελούν την επιτομή του πολιτικού ολισθήματος, της πολιτικής χυδαιότητας. Κι αυτό το κάνουν γιατί γνωρίζουν καλά, ότι κανείς δεν θα θα ασχοληθεί για πολύ μαζί τους, κανείς δεν θα τους υποβάλει μηνύσεις ή αγωγές.
Έτσι και ´μεις δεν θα ασχοληθούμε άλλο -πέραν αυτής της ανακοίνωσης - με αυτούς που δεν έχουν την λέξη ντροπή στο λεξιλόγιό τους, προσθέτουν την τοξικότητας τους στο δημόσιο διάλογο, προσπαθώντας να "ψυχιατρικοποιήσουν" την πολιτική αντιπαράθεση.
 Οφείλουμε όμως να εκφράσουμε την ανησυχία μας για το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι πρωτόγνωρες στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο παλμαρέ των αναρτήσεων πολλών επώνυμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα βρε κανείς δεκάδες ανάλογου ύφους αναρτήσεις. Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ τείνει να γίνει η κυρίαρχη ιδεολογία της Κουμουνδούρου.
Καλούμε όσες και όσους σ' αυτή την πόλη πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα να καταδικάσουν αυτές - και όχι μόνον αυτές - τις δηλώσεις, δημόσια, απερίφραστα και χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.  ΑΧΑΪΑΣ της Ν.Δ.
Ανδρέας ΜαζαράκηςΣΗΜ. ΣΥΝΤ. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χυδαία επίθεση προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, τον καθηγητή Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.
 Σε κρεσέντο χυδαιότητας επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, ο οποίος, μέσω αναρτήσεών του στο Facebook, επιτέθηκε με προσβλητικές εκφράσεις προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
 Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες, σχολίασε την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και προσβάλλοντας δημόσια την προσπάθεια στελεχών της κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «επιτέθηκε» και στον Άδωνι Γεωργιάδη, χρησιμοποιώντας 


απολύτως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:
 Επιπλέον, σε άλλη ανάρτησή του, αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Τέλος, σε μία από τις αναρτήσεις του, αναφέρεται και στους δημοσιογράφους, στους οποίους επιτήθεται επίσης με άκρως προσβλητικές εκφράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου