ΠΑΤΡΑ : Ανακοίνωση της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»

...μετά τα αποτελέσματα της 1ης φάσης «Αγλαονίκη» του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής Δημοτικού 2020

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συγχαίρει τους 22 μαθητές της eclass Αστρονομίας του «Ωρίωνα» για μαθητές Δημοτικού, https://eclass.orionas.gr/, οι οποίοι προκρίθηκαν σε σύνολο 31 μαθητών στην 2η και τελική φάση «Υπατία» του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής Δημοτικού 2020. Τα μαθήματα Αστρονομίας στην eclass του «Ωρίωνα» παρέχονται δωρεάν από το μέλος ΔΣ Αργύρη Δρίβα, Φυσικό στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε την Πατρινή μαθήτρια ΣΤ΄ τάξης Γεωργία Χριστοδούλου, νικήτρια του αντίστοιχου περσινού Διαγωνισμού, η οποία και φέτος προκρίθηκε 1η, με άριστη επίδοση, καθώς και τους 8 ακόμη μαθητές από Πάτρα, Αίγιο και Ναύπακτο που επίσης προκρίθηκαν.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στον τελικό!
Το Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής Δημοτικού διοργανώνουν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Περισσότερα για το Διαγωνισμό στο https://contest.astronomos.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου