Τέλος από τον ΟΣΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κώστας Σπηλιόπουλος


Σε αποχώρηση από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ οδηγήθηκε κατά πληροφορίες, ο Κώστας Σπηλιόπουλος. Ακόμη δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή, αλλά πληροφορίες μιλούν για δυσκολία στη συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή.
Ο Αχαιός πολιτικός φέρεται τις προηγούμενες μέρες, να πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπηλιόπουλος ήταν στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και η τοποθέτησή του στον ΟΣΕ οδήγησε σε διαγραφή του από το κόμμα. Τότε, είχε καταγγελθεί από τους συντρόφους του για συναλλαγή με τη ΝΔ, καθώς στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 είχε κατέλθει ως επικεφαλής δικού του συνδυασμού, κόντρα στο συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Κατσιφάρας έχασε τις εκλογές και η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου θεωρήθηκε ως «Δούρειος Ίππος» και ότι τελούσε σε συνεννόηση με τη ΝΔ και γι αυτό «επιβραβεύτηκε» από το κυβερνών κόμμα με την τοποθέτησή του στον ΟΣΕ.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου