Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λουλάκης – Πρώτη ομάδα στην Ελλάδα η Patras Stratego Team!Το πρώτο live τουρνουά μετά την έλευση του covid-19, και μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε την Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου. Μεγάλος νικητής και νέος Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Θεοχάρης Λουλάκης της Patras Stratego Team. Παράλληλα η Patras Stratego Team ανέβηκε και αυτή στην κορυφή, ολοκληρώνοντας ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο για την ομάδα.
 
Η 9μελής αποστολή της Patras Stratego Team ανταποκρίθηκε σπουδαία, από τους παίκτες μέχρι και τον διαιτητή της. Έχοντας κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, οι παίκτες επέστρεψαν στην Πάτρα με τα σπουδαία έπαθλα.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, υπό την οργανωτική ευθύνη της Athens Stratego Team. Καθώς πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, η έναρξη των αγώνων έγινε τιμώντας με ενός λεπτού σιγή, τον σπουδαίο Αμερικάνο παίκτη online(constrictor), ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Αγωνιστικά το επίπεδο ήταν ιδιαιτέρως ανεβασμένο, με ανταγωνιστικούς αγώνες και πολλές εκπλήξεις από τους πρώτους γύρους, μέχρι και τους τελευταίους. Ο αήττητος πρωταθλητής Λουλάκης, άφησε μόνο βαθμούς από δύο ισοπαλίες στους 8 αγώνες. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νίκος Κουβάτσος από την Athens Stratego Team και την τριάδα των νικητών έκλεισε ο Πασχάλης Τζένος από το Serres Stratego Team. Νικητής Junior ήταν ο Ερνέστος Πιλάλης από την Athens Stratego Team.
Η ομάδα της Patras Stratego Team ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη ομάδα των Αθηνών για την οργάνωση και την φιλοξενία, συγχαίρει τους νικητές, τους συμμετέχοντες και τον διαιτητή Βοεράκο Γιώργο και εύχεται στη συνέχιση αντίστοιχων εκδηλώσεων με υγεία σε όλους μας.
Patras Stratego Team
1ος Λουλάκης
4ος Μάνδαλος
7ος Σαββανής
9ος Τρυπαναγνωστόπουλος
11ος Παπαλεξόπουλος
12ος Χριστοδούλου
16ος Καρέλας
19ος Κοσμόπουλος
Διαιτητής Βοεράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου