ΠΑΤΡΑ / ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Γ. Μπάρλος: Για όλους και για όλα...


 
 ...μίλησε ο Γιώργος Μπάρλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου  στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Παναχαϊκής. Μεταξύ άλλων είπε :

«Προχωράμε με γνώμονα την αλήθεια. Η γραμμή μου είναι επιθετική. Η Παναχαϊκή παύει να είναι υποχείριο των πάντων και θα πλέον ήρθε η ώρα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

«Τα χρέη που έχουν προκύψει είναι από προμηθευτές και αφορούν καθαρά τη θητεία της Συμμαχίας και όχι τον κ. Καλογερόπουλο. Η Συμμαχία έχει αφήσει όλες αυτές τις μεγάλες εκκρεμότητες. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν δέχθηκαν ποτέ διάλογο μαζί μου και προτίμησαν να χαρίσουν την ομάδα σε έναν άνθρωπο εκτός πόλης. Μας απέρριψαν ως επενδυτές και επέλεξαν τον Καλογερόπουλο, αλλά ο άνθρωπος μπήκε στη διαδικασία να μας μεταβιβάσει την ΠΑΕ. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τον κατηγορήσω, γιατί απέναντί μας είναι άψογος».

«Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι ένας Ομιλος στη Super League 2 ή αν θα είναι πέντε. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο και στη σωστή λειτουργία της ομάδας. Ηρθε η ώρα για την Παναχαϊκή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φύγει από τη μιζέρια. Θα το πάω μέχρι τέλους. Θα κανω πολύ περισσότερα».

* «Σε όλους αυτούς που λένε ότι είναι κάποιος άλλος από πίσω μου,  είναι μικρότητες και δεν ασχολούμαι.».
Δ. Ελευθερόπουλος: «Πήραμε τους παίκτες που θέλαμε»
Απο την πλευρά του  ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος,  με την παρουσία και τού συνεργάτη του Στέλιου Βενετίδη.  τόνισε μεταξύ άλλων:
* «Στον έναν μήνα που βρίσκομαι στην Παναχαϊκή, κάνουμε πράγματα που μεγαλώνουν την ομάδα. Επενδύσαμε σε κάποια παιδιά από την περιοχή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να φορέσουν τη φανέλα με το σήμα της Παναχαϊκής. Είχαμε πει ότι δεν θα βιαστούμε στις μεταγραφές και πράγματι, πήραμε αυτούς που θέλαμε. Περιμένουμε και μια τελευταία μεταγραφή που θα μας την κάνει δώρο ο πρόεδρος τον Σεπτέμβριο. Νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω στην Παναχαϊκή».
Κ. Κρεμμύδας: «Τελειώνει η μεταβίβαση»
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Κώστας Κρεμμύδας, αναφέρθηκε σε μερικά πολύ σημαντικά ζητήματα κατά τη διάρκεια της τοποθετήσής του: «Βρήκαμε πολλά προβλήματα, αλλά κλείσαμε επιτυχημένα τη σεζόν. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών και η συνεργασία με τον Καλογερόπουλο είναι άψογη. Αμέσως θα πάμε σε αλλαγή ΔΣ και θα έχουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με αφορμή και την προοπτική της ανόδου. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί και η σύμβαση με την ΠΓΕ, ενώ υπάρχει σχέδιο για επένδυση στο γήπεδο και ελπίζουμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης του χώρου.
Υπέγραψε ο Ν. Κουσκουνάς
Ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είναι ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Τη Δευτέρα πιθανότατα θα γίνει το ίδιο με τους Πλιάτσικα, Λαρέα.
Νέα ιστοσελίδα και Παναχαϊκή TV
Τέλος, σύμφωνα και με το pelop.gr, oπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος Τύπου κ. Γ.Σωτηρόπουλος σε λίγες ημέρες θα είναι όλα έτοιμα όσον αφορά το νέο σάιτ της Παναχαϊκής (panachaikifc.gr), αλλά και το κανάλι Παναχαϊκή TV, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας δίνοντας το ποσό των 5 ευρώ ενω θα ανοιξει και πλατφόρμα για διαφημιστική συνεργασία όσο αφορά τις 93 πινακίδες του γηπέδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου