ΠΑΤΡΑ : Ανατροπή στον θάνατο της 30χρονης – Τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία


Ανατροπή καταγράφεται , σύμφωνα με έγκυρες πηγές  στην υπόθεση θανάτου της 31χρονης Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά, μητέρας 4 παιδιών, που βρέθηκε νεκρή, μετά από πτώση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, σε γκρεμό ύψους 50 μέτρων, βράδυ Σαββάτο, στην επαρχιακή οδό Πατρών – Καλαβρύτων, μεταξύ Καλάνου και Κομπηγαδίου .

Αρχικά όλα «έδειχναν» πως η νεαρή, βουλγαρικής καταγωγής, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο από τις έρευνες της Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν στοιχεία που συνηγορούν σε αυτοκτονία. Η νεαρή μητέρα δηλαδή, ήταν εκείνη που έριξε το αυτοκίνητό της στο γκρεμό, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.

Για την πρόθεση της αυτή, ενημέρωσε το σύζυγό της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, κατά τη φυγή της από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της, στο χωριό Ισωμα του Ερύμανθου, μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων. Μάλιστα, πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στο γκρεμό, του έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα. «Τώρα πεθαίνω» του έγραφε.

Επιπλέον, σύμφωνα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, , ένα τηλεφώνημα- αυτή τη φορά ενός εκ των παιδιών του ζευγαριού -προς τον πατέρα του, τον ενημέρωνε πως η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, έχοντας πάρει μαζί και μια καραμπίνα, κάτι που κινητοποίησε άμεσα τον άνδρα. Ενημέρωσε τις αρχές και άρχισε και ο ίδιος την αναζήτηση της νεαρής συζύγου του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί της η άτυχη γυναίκα, αλλά η Αστυνομία πιστοποιεί πως δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, τα τραύματα που επέφεραν τον θάνατο της γυναίκας, προκλήθηκαν από την πτώση. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 31χρονης, έχει προγραμματιστεί για σήμερα και αναμένεται να επιβεβαιώσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.
Του συμβάντος, κατά τις ίδιες πληροφορίες , προηγήθηκε μια σκηνή φόρτισης που δεν αξιολογείται από την αστυνομία ως σοβαρή, αλλά προκάλεσε θύελλα .

Προσφάτως η νεαρή μάνα είχε φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. Τραγική ειρωνεία την προηγούμενη Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του παιδιού.

Το μήνυμα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠτΔ» ήταν το «κλειδί» που οδήγησε τον άνδρα της προς το σημείο, που είχε κατευθυνθεί η 31χρονη. Είχαν εξοχικό στην περιοχή και κατ’ επανάληψη η γυναίκα, έλεγε πως της άρεσε η θέα, από τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Οταν έφθασε εκεί την άκουσε να καλεί σε βοήθεια, ενώ βρισκόταν βαριά τραυματισμένη στον γκρεμό.

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες της«ΠτΔ», όταν ο σύζυγος της έφθασε στο σημείο. Η 31χρονη είχε κάνει πράξη τα λεγόμενά της και βρισκόταν βαριά τραυματισμένη σε βάθος 50 μέτρων. Ο άνδρας την άκουγε, ήταν αδύνατον όμως να την προσεγγίσει. Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, όπου τελικά αργά το βράδυ του Σαββάτου, την ανέσυραν νεκρή.

Κατά τη διαδρομή προς το θάνατο, που είχε προδιαγράψει η 31χρονη μητέρα, εθεάθη από ένα και μοναδικό άτομο. Σύμφωνα με πηγές της «Π», τα όσα έχει δηλώσει στην Αστυνομία, σε κάποιο σημείο της ανάβασης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της και βγήκε απ΄ αυτό κλαίγοντας. Μπήκε ξανά στη θέση του οδηγού και συνέχισε…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου