ΠΑΤΡΑ : Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου


O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών του Σώματος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του. Ο εκλιπών υπήρξε ένας ενεργός και δραστήριος πολίτης, αφοσιωμένος στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ υπηρέτησε και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αχαΐας.
Η απώλεια ανθρώπων με αναγνωρισμένη πορεία στον δημόσιο χώρο, συνιστά πάντοτε ένα ισχυρό πλήγμα για το σύνολο της κοινωνίας.

 **Ο Μαρίνος Σκανδάμης δήλωσε για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου "Έφυγε από κοντά μας ένας άξιος άνθρωπος, ένας γνήσιος μαχητής της δημοκρατίας, ένας πραγματικός υπερασπιστής της υγείας και του δημόσιου συμφέροντος. Η επιστημονική, πολιτική και αυτοδιοικητική του διαδρομή κόσμησαν την Αχαία, η οποία από σήμερα είναι φτωχότερη. Το ηθικό του παράδειγμα θα είναι πάντα ανεξίτηλο. Καλή δύναμη στην οικογένειά σου. Καλό σου ταξίδι"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου