ΠΑΤΡΑ : Καρναβαλικό Φεστιβάλ στα τέλη Σεπτεμβρίου


Κανονικά θα προχωρήσει η διεξαγωγή του καρναβαλικού φεστιβάλ της Πάτρας από τον Καρναβαλικό Οργανισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος sparc.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 27 του μήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Η διοργάνωση θα γίνει παρά το κύμα της πανδημίας που υπάρχει σε όλη την χώρα, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού  και όσα ορίζει το πρωτόκολλο.

 Ωστόσο, στις εκδηλώσεις δεν θα συμμετάσχουν οι Ιταλοί της Περιφέρειας της Απουλίας (το φεστιβάλ θα γίνεται με κοινή σύμπραξη Πάτρας και Απουλίας) αφού αποφασίστηκε εξαιτίας του φόβου του κορονοϊού να μην γίνουν μετακινήσεις.

Πάντως, επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων που είναι σε όλα έτοιμος για να παραδοθεί σε χρήση και να ξεκινήσει η λειτουργία των δομών που προβλέπεται να φιλοξενήσει. Μεταξύ αυτών (εκτός του Καρναβαλικού Μουσείου και τα εργαστήρια για τον Καραγκιόζη) εκεί είναι εγκατασταθούν τα γραφεία του Καρναβαλικού Οργανισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου