ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Επιστολή διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου στο κτίρΙο της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου στον Υπουργό Οικονομικών, κ.

Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και στους Βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου στο κτίρΙο της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Ακολουθεί η επιστολή: Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π.  Μεσολογγίου λαμβάνοντας υπόψη την ενημέρωση που είχε  από τον σύλλογο εργαζομένων  στην Δ.Ο.Υ.  Μεσολογγίου διαμαρτύρεται έντονα  για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της Δ.Ο.Υ.  Μεσολογγίου.Η απόφαση αυτή  θα εγκλωβίσει και θα υποβαθμίσει  την υπηρεσία της  Δ.Ο.Υ.  Μεσολογγίου καθώς  το τελευταίο διάστημα στο ίδιο κτίριο έχει μεταφερθεί η Κτηματική Υπηρεσία αλλά και η Στατιστική Υπηρεσία.

Δεδομένου ότι  το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου ανήκει σε διαφορετικό Υπουργείο από τα δικό σας θα δημιουργήσει δυσλειτουργία στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου έχοντας ως συνέπεια την ταλαιπωρία των συναδέλφων μας.

Επιπροσθέτως όσο αφορά την ασφάλεια και πρόσβαση των πολιτών θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα,  καθώς θα στεγάζονται τέσσερις υπηρεσίες  σε ένα κτίριο που ήδη δέχεται 3.000 επισκέπτες τον μήνα, δημιουργώντας προβλήματα πολυκοσμίας και συνωστισμού, με αποτέλεσμα διασποράς του Covid-19.

Προτείνουμε λοιπόν την ανάκληση μεταφοράς του λιμεναρχείου στο συγκεκριμένο κτίριο  αντ' αυτού και γνωρίζοντας  ότι το λιμεναρχείο όντως χρίζει  αναβαθμίσεις των κτιριακών του εγκαταστάσεων  να γίνουν άμεσα ενέργειες την έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για αυτό τον σκοπό το κτίριο της παλαιάς ιχθυόσκαλας Μεσολογγίου.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα μας και  ανταποκριθείτε σε αυτό.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΟΣΣΟΒΑ

03/10/2020 - 23:56

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου