ΠΑΤΡΑ : Πρόσληψη δέκα τριών ωρομίσθιων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

 Το Δημοτικό Συμβούλιο, στην σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την πρόσληψη δέκα τριών (13) ωρομίσθιων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής  ΙΔΟΧ για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους της περιόδου  2020 – 2021.

Στην εισήγηση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

Η προκήρυξη για την πρόσληψη Δέκα τριών (13) Καθηγητών  Φυσικής Αγωγής, (αποκλειστικά με αντίτιμο)  περιόδου 2020 – 2021  θα γίνει σύμφωνα με το  Οργανωτικό Πλαίσιο λειτουργίας των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους.

 

 

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1

ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν                                             υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates.

 

5                                        

Από την έναρξη της Σύμβασης εργασίας έως και την 31/7/2021

2

Κλασσικό Αθλητισμό

1

»

3

Παραδοσιακοί Χοροί

1

»

3

Ποδόσφαιρο

1

»

4

Ειδική Αγωγή

5

»

 

 

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται. για πάνω από 20 χρόνια, με πολύ μεγάλη απήχηση και συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας από όλες τις κοινωνικές ομάδες και από όλες τις ηλικίες.

 

Τονίζεται  ότι τα εγκεκριμένα τμήματα  από  την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι επιχορηγούμενα και ότι ο Δήμος συμμετέχει χρηματικά με ποσοστό 0% - 50% ανάλογα με το κάθε πρόγραμμα για την πληρωμή (Μισθοδοσία - Εργοδοτικές εισφορές, για την οποία έχει και την ευθύνη), των Καθηγητών  Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι προσλαμβάνονται για  ορισμένο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι και 31/07/2021 οπότε και λήγουν τα Προγράμματα, ασφαλιζόμενοι στο ΙΚΑ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόσληψη των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής είναι απαραίτητη, γιατί τα Προγράμματα Άθλησης για όλους βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, συμβάλλουν στην πρόληψη υγείας και των εκφυλιστικών τάσεων, στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων, στην βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, στην καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την αναψυχή των πολιτών».  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου