Ισόπαλη (1-1) αναδείχθηκε χθές η Παναχαϊκή κόντρα στο Διαγόρα Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Super League 2

 Η Παναχαϊκή  προηγήθηκε νωρίς στο σκορ στο 8o λεπτό. Ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και με προβολή ο Μπάτροβιτς σημείωσε το γκολ. Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 34’ με εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή, του Ντοριβάλ. Στο 39’ ο Σμυρλής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Διαγόρα με δέκα παίκτες.
Τραυματίας αποχώρησε στο 53ο λεπτό ο Δημήτρης Ανάκογλου και τη θέση του πήρε Άλμπερτ Μπρους.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα (46’ Τσερούτι), Πλιάτσικας, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (79′ Σκεπετάρης), Ανάκογλου (53’ ΄λ.τ. Μπρους), Κουσκουνάς, Μπάτροβιτς (56′ Μασούρας), Αραβίδης (56′ Γιούσης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Nτοριβάλ (65′ Αθανασίου), Μασούρας (78′ Μανωλάκης), Σμυρλής, Μπαστακός (78′ Αυγενικού), Λινάρδος (58′ Αλάεθ), Γεωργίου (65′ Δημήτρουλας).

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής της Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Κάναμε επιθετική την ομάδα. Bάλαμε πολλούς επιθετικούς μέσα, δυστυχώς όμως δεν είχαμε ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και 2-3 που το κάναμε ορθολογικά είχαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε, χωρίς να βγάλουμε ευκαιρίες μεγάλες. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια όλων, όμως πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο ματς στην έδρα μας, να πάρουμε νίκες και εκεί θα ανέβει η ψυχολογία μας, για το όχι τόσο κάλο ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, θέλουμε νίκες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε από αύριο. Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τους αρμοδίους, να δώσουν το οκ να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Football League, γιατί υπάρχουν πολλές οικογένειες που περιμένουν για να ζήσουν από το ποδόσφαιρο».

Από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε ο Νίκος Κουσκουνάς τονίζοντας:
«Στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες προσπαθήσαμε για ένα δεύτερο γκολ. Μας αδικεί το σκορ. Πιστεύω να βγάλουμε αντίδραση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε η Παναχαϊκή και μας αξίζει το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου