Αιτωλοακαρνανία: Συγγενής και γείτονες εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική ληστεία

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη ληστεία και το φόνο στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εξετάζονται ανιψιός και δύο γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού. Εχουν γίνει τρεις προσαγωγές, αλλά δεν υπάρχει ακόμη ομολογία.

Παράλληλα οι αστυνομικοί συλλέγουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.


Οπως προκύπτει από τα στοιχεία κίνητρο των δραστών ήταν να αποσπάσουν, όπως φέρεται ότι έκαναν κιόλας τα χρήματα που είχε το ζευγάρι στο σπίτι του.

Οι δράστες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν πέντε ημέρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια τους και τους έδεσαν σε κρεβάτι και καρέκλα με καλώδιο. Στη συνέχεια, αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού, όπου βρήκαν και πήραν περίπου 14.000 ευρώ. Ο 91χρονος δεν άντεξε και κατέληξε και η 85χρονη, ανήμπορη έμεινε για μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της. Διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε χθες, όταν γείτονας του ζευγαριού τους αναζήτησε, δεν τους βρήκε και εντόπισε συγγενείς τους που ήρθαν άνοιξαν και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου