ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ / Ορκωμοσία Μπάιντεν: Με Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψαν την παράσταση

Μια τελετή γεμάτη συμβολισμούς ήταν αυτή της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, ωστόσο οι κυρίες ήταν αυτές που εντυπωσίασαν. Πέραν από την Κάμαλα Χάρις, που έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα.

H Lady Gaga εμφανίστηκε με εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα και ερμήνευσε τον αμερικανικό Εθνικό Ύμνο

 

Πριν ανέβει στο πόντιουμ, η δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε: «Είναι τιμή μου να ερμηνεύσω τον εθνικό ύμνο στον αμερικανικό λαό. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια της τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής -μεταξύ του 45ου και 46ου προέδρου. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Και πρόσθεσε: «Η πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσω το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να παθιαστούμε για ένα μέλλον όπου συνεργαζόμαστε με αγάπη. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη γη. Με σεβασμό και ευγένεια, Lady Gaga». 

Ένα κλασικό τραγούδι του Γούντι Γκάθρι, γραμμένο στην εποχή του New Deal, ερμήνευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή ορκωμοσίας.

Το μήνυμα του τραγουδιού βρίσκεται στον εξής στίχο: «Η γη αυτή φτιάχτηκε για σένα και για μένα». 

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακό λευκό σύνολο.

Η ίδια έστειλε και μήνυμα στα ισπανικά «Una nación bajo Dios con libertad y justicia para todos» (Ένα έθνος υπό τον Θεό, με Ελευθερία και Δικαιοσύνη για όλους).


orkomosia-mpainten-lady-gaga-kai-tzenifer-lopez-eklepsan-tin-parastasi0

orkomosia-mpainten-lady-gaga-kai-tzenifer-lopez-eklepsan-tin-parastasi1

orkomosia-mpainten-lady-gaga-kai-tzenifer-lopez-eklepsan-tin-parastasi2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου