ΠΑΤΡΑ : Ως εδώ, έχουμε φωνή !!! 2η ημέρα κινητοποιήσεων


 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στηνπλατεία Γεωργίου η 2ησυνάντησητου εμπορικού κόσμου τηςΠάτρας.

Έγινε ενημέρωση από το πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζαφειρόπουλο για τα αιτήματα μας και τις αδικίες και ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις καθώςκαι η ανυπαρξία μέτρων στήριξης

Ενημέρωσε ακόμη για συνάντηση που είχε τοπροεδρείοτου Συλλόγου με τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Κατσανιώτη όπου του εκτέθηκαν τα αιτήματα μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αδικία που υπέστησαν  οι μικρέςεπιχειρήσεις   που ουσιαστικά αποκλείστηκαν από τοπρόγραμμα επιδότησηςτηςΠεριφέρειας. Τηνεπόμενηεβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίησηστηνΠεριφέρεια ούτως ώστεοι όροι διάθεσηςτου υπολοίπου του προγράμματοςνα είναι δικαιότεροι και να ενισχύσουντιςπραγματικά πληττόμενεςμικρέςεπιχειρήσεις.

Ακολούθησεπλούσιοςκαι εποικοδομητικόςδιάλογοςκαι οι συνάδελφοι εξέφρασαντις απόψειςτους, την αγωνία τουςκαι την αγανάκτησή τους.

Ανάλογα μετα επιδημιολογικά μέτρα που θα επιβληθούνστηνπεριοχή μαςθα καθοριστούνκαι οι επόμενεςκινήσειςκαι κινητοποιήσειςτου Συλλόγου.

Στηνσυγκέντρωσηπαραβρέθηκανκαι εξέφρασαντηνσυμπαράστασή τουςοι επικεφαλήςτωνΔημοτικώνΠαρατάξεων "Πρωτεύουσα Ξανά" κ. Αλεξόπουλοςκαι "Ώρα Πατρών" κ. Ρώρος.

 

Εκ του Συλλόγου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου