ΠΑΤΡΑ : Διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων rapid test.

 Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Επιμελητήριο Αχαΐας  προγραμματίζουν για αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  για τα μέλη του Επιμελητηρίου και το ευρύ κοινό σε χώρο που θα διατεθεί από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου στο ισόγειο του κτιρίου, στην οδό Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ. Φεραίου).

 

 

Προσπάθεια και των τριών φορέων είναι ο έγκαιρος εντοπισμός ασυμπτωματικών κρουσμάτων που πιθανά να βρίσκονται τόσο μεταξύ  των εργαζομένων και  των μελών, συνολικά, του Επιμελητηρίου, όσο και μεταξύ του γενικού πληθυσμού των Πατρών. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία στις 9:30 το πρωί. Οι συμπολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να εισέλθουν στον χώρο και να υποβληθούν σε rapid test.

 Στόχος είναι ο έλεγχος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας και η αποφυγή διασποράς της νόσου στην πόλη των Πατρών.  Οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς  λαμβάνουν  μέτρα πρόληψης με κίνητρο το έκδηλο ενδιαφέρον τους για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ώστε να αποφευχθούν νέα εισαγόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου