Super League 2: Πήρε το ντέρμπι ο Λεβαδειακός, ΑΣΎΛΗΠΤΗ ανατροπή για τον Ιωνικό

Στη Λιβαδειά σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Εργοτέλη, καθώς οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 1-0 από τον Λεβαδειακό και τον είδαν να μειώνει στον ένα βαθμό την απόσταση από την κορυφή.

Ο Ιωνικός από την άλλη είδε το ματς στα Τρίκαλα να στραβώνει από νωρίς, ωστόσο κατόρθωσε να πανηγυρίσει μία τεράστια νίκη, 3-2, επιστρέφοντας από το εις βάρος του 2-0!

Ριζογιάννης (15’ πέν.) και Σκόνδρας (26’) έβαλαν μπροστά τους Θεσσαλούς, με τον Ρόλε να μειώνει με τρομερό σουτ στο 62’. Η ισοφάριση ήρθε από τον Μάναλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Κάστρο, να ολοκληρώνει την τεράστια ανατροπή στο 90+5!

Το παραπάνω αποτέλεσμα απέτυχε να εκμεταλλευτεί ο Διαγόρας, που υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 κι έτσι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή.

Το ματς στη Ρόδο κρίθηκε από μία πανέμορφη κεφαλιά του Κλάους Αθανασιάδη στο 62ο λεπτό. Για τους γηπεδούχους, μπήκε έτσι... στοπ στο σερί πέντε νικών που «έτρεχαν».

Τέλος, τα Χανιά επιβλήθηκαν 1-0 του Καραϊσκάκη Άρτας χάρη σε γκολ του Διαμαντόπουλου στο 74ο λεπτό.

Στη βαθμολογία, ο Εργοτέλης παραμένει στην κορυφή με 28 βαθμούς, ακολουθεί ο Λεβαδειακός με 27, στο -1 βρίσκεται ο Διαγόρας και στο -2, στους 25, ο Ιωνικός! Μάχη...

Vath



Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες έξι ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν στα play off, όπου ο πρώτος θα πάρει απευθείας την άνοδο για την Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα δώσει μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 13 Μαρτίου
Τρίκαλα-Ιωνικός 2-3 (15' πέν. Ριζογιάννης, 26' Σκόνδρας - 62' Ρόλε, 90+1' Μάναλης, 90+5' Κάστρο)

Χανιά-Καραϊσκάκης 1-0 (74' Διαμαντόπουλος)

Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Λάρισας 0-1 (62' Αθανασιάδης)

Λεβαδειακός-Εργοτέλης 1-0 (26' Μπιανκόνι)

Κυριακή 14 Μαρτίου

 
Δόξα Δράμας-Ξάνθη (14:45)
Ιεράπετρα-Παναχαϊκή (14:45)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου