ΚΑΛΑΜΑΤΑ / Αεροδρόμιο : Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα πτήσεων για το δεύτερο 15νθήμερο του Μαΐου

Πλούσιο –για τα φετινά δεδομένα- σε πτήσεις εμφανίζεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου (και πρώτο για τη φετινή τουριστική σεζόν), σύμφωνα με το νέο ενημερωμένο πρόγραμμα που εκδόθηκε από τον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, όμως οι συνθήκες που επικρατούν λόγω πανδημίας κάνουν τα πράγματα ρευστά, ακόμα και την τελευταία στιγμή, για κάθε πτήση.

Κάθε χώρα ορίζει τα δικά της υγειονομικά πρωτόκολλα για τους πολίτες της που θα επιλέξουν να βγουν εκτός της πατρίδας τους για διακοπές και αυτά τις τελευταίες ημέρες αλλάζουν συνεχώς, με άλλες να ορίζουν καραντίνα κατά την επιστροφή και άλλες όχι.

Από τα μέτρα αυτά θα εξαρτηθούν πολλά για τους τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας και πολύ περισσότερο στη Μεσσηνία.

Στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Έτσι, μπορεί οι αεροπορικές εταιρείες να έχουν ανακοινώσει ήδη ένα πρόγραμμα, ωστόσο έχουν τη δυνατότητα να το τροποποιήσουν ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες.

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου έχει ως εξής:

-Οι πρώτες πτήσεις θα είναι την Παρασκευή 14 Μαΐου από τις εταιρείες Condor και Edelweiss, που ξεκινούν το πρόγραμμά τους για τη Μεσσηνία από το Μόναχο της Γερμανίας (και προορισμό το Ντίσελντορφ) και τη Ζυρίχη της Ελβετίας αντίστοιχα

-Οι επόμενες είναι δύο πτήσεις στις 21 Μαΐου της Condor από το Μόναχο και το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και μια πτήση της Edelweiss από τη Ζυρίχη της Ελβετίας

-Στις 22 Μαΐου έχει προγραμματισθεί, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί, μία πτήση της Titan Air για Λονδίνο

-Στις 23 Μαΐου μία πτήση με την εταιρεία Trade Air από το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας

-Στις 24 Μαΐου μία πτήση της Condor από το Μόναχο της Γερμανίας

-Στις 25 Μαΐου μία πτήση της Eurowings  από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας

-Στις 28 Μαΐου μία πτήση της Condor από το Μόναχο της Γερμανίας και μία από το Ντίσελντορφ και μία πτήση της Edelweiss από τη Ζυρίχη της Ελβετίας

-Στις 29 Μαΐου έχουν προγραμματισθεί τρεις πτήσεις από το Λονδίνο, μία από την  Easy Jet, μία από την Titan Air και μία από την British Airways

-Στις 30 Μαΐου έχουν προγραμματισθεί 4 πτήσεις,  μία πτήση με την εταιρεία Trade Air, από το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, μία από Μπέρμινχαμ της Αγγλίας με την εταιρία Jet2, μια πτήση με την Jet2 από το Λονδίνο και μια πτήση με την British Airways από το Λονδίνο.

Τέλος, στις 31 Μαΐου, έχουν προγραμματισθεί  μία πτήση της Condor από το Μόναχο Γερμανίας και μία πτήση με την εταιρεία Transavia το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Τέλος, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο θα πραγματοποιείται η πτήση από και προς Θεσσαλονίκη.

(ΠΗΓΉ   Βίκυ Βετουλάκη  tharrosnews.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου