ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ : Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

 

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Ναυπακτίας, ο συλληφθείς μετέβη σε οικία ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κάλεσε να εξέλθει της οικίας του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε σε δασική περιοχή, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε  με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο ερευνών οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στη δασική περιοχή, ενώ κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο που κατείχε καθώς και τρία φυσίγγια. Επίσης ανευρέθηκε και κατασχέθηκε σε παρακείμενο αύλακα ένας πυροδοτημένος κάλυκας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (1.000) γραμμάρια κάνναβη

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που συνέλεξαν κατά τις έρευνες τους, εντόπισαν τα δύο άτομα να κινούνται με αυτοκίνητο από την Αθήνα προς την Πάτρα και σε έλεγχο, που τους ενήργησαν βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατάσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε 1.010 γραμμάρια κάνναβης.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 11,1 γραμμάρια κάνναβης, 1,1 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το όχημα που επέβαιναν κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς της ναρκωτικής ουσίας.

 

Συνελήφθη άνδρας για κλοπές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε παραλία

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις σε παραλία στον Μαραθιά Ηλείας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έπειτα από προσαγωγή που ενήργησαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, στο πλαίσιο των ερευνών τους, ταυτοποίησαν ότι ο συλληφθείς από τις 28-5-2021 μέχρι και προχθές 04-06-2021, στην παραλία Μαραθιά Ηλείας, είχε διαρρήξει τρία σταθμευμένα οχήματα από τα οποία είχε αφαιρέσει συνολικά τρεις τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του ως μέσο διάπραξης κλοπών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου