Το 1st Peloponnese Beer Festival… only craft έρχεται τον Αύγουστο στην Καλαμάτα

30 ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρεθούν τον Αύγουστο στην Καλαμάτα για να παρουσιάσουν τις μπίρες τους. Στη διάθεση του ζυθόφιλου κοινού θα είναι περισσότερες από 250 ετικέτες Ελληνικής Χειροποίητης Μπίρας, συνοδεία street food και ζωντανής ροκ μουσικής.

Πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση ανθρώπων, πολιτισμών και προϊόντων. Μια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου και γεύσεων! Θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί έκθεση χειροποίητου ζύθου στην Πελοπόννησο.


Το Φεστιβάλ αποτελεί μια διαφορετική δράση, μια εναλλακτική πρόταση για όσους αγαπούν την μπίρα και τη μουσική! Γιατί οι παρέες, που κάνουν τις ιστορίες, πίνουν καλή μπίρα!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ CRAFT ή ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΠΙΡΑ;
Αρώματα λυκίσκου, ελληνικών φρούτων, σοκολάτας και καφέ, μελιού… ξανθιές, κόκκινες, μαύρες… πικρές, γλυκές, έντονες… αυτό σημαίνει χειροποίητη ελληνική μπίρα.

Η μπίρα Craft επικεντρώνεται περισσότερο στη γεύση της και την απόχρωσή της.
Διαφέρει από την κλασική, καθώς προσφέρει πιο πλούσια γεύση, είναι πιο δυνατή και προσφέρεται σε μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων, από αγνές πρώτες ύλες. Craft στα αγγλικά σημαίνει χειροποίητη ποιότητα. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται σημαντικά ο κλάδος των ζυθοποιών – craft beer.

Ολοένα και περισσότερο οι Έλληνες στρέφονται στην επιλογή της ποιοτικής ελληνικής μπύρας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIVE MUSIC
Φεστιβάλ χωρίς live μουσική δε γίνεται. Όλη τη διάρκεια του Peloponnese Beer Festival θα υπάρχουν live συγκροτήματα με ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή.

Παρασκευή 6/8
Trio Band, Έναρξη με την αγαπημένη μεσσηνιακή μπάντα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ελληνικό και ξένο ροκ

Σάββατο 7/8
The Blues Escape, θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο των Blues

Κυριακή 8/8
Κίτρινα Ποδήλατα, το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα έρχεται από την Αθήνα και υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά, με ελληνικό και ξένο ροκ. Μαζί οι DJs Γιώτα Νέζη και Παναγιώτης Κακαλέτρης

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής). Ένας όμορφος και ασφαλής χώρος στη Δυτική Όχθη της Καλαμάτας, πάνω στο κύμα, με πολύ εύκολη πρόσβαση. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια covid free εκδήλωση.
Το 𝟭𝘀𝘁 𝗣𝗘𝗟𝗢𝗣𝗢𝗡𝗡𝗘𝗦𝗘 𝗕𝗘𝗘𝗥 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟… 𝗼𝗻𝗹𝘆 𝗰𝗿𝗮𝗳𝘁, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της «Φάρις» και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου