Πρόσκληση σε Δημόσια Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, οι Καραμανλικοί και οι νέοι Δημοκρατικοί κίνδυνοι


 Την έναρξη της συζήτησης θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του Forum2020 Νίκος Καραχάλιος και ο Πρόεδρος του ινστιτούτου Ελευθερίας Δημήτρης Τσακτσίρας ( ε.α ταξιαρχος)

Το ινστιτούτο Δημήτριος Γούναρης, το Forum2020, το ινστιτουτο ελευθεριας και ο ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος σας προσκαλούν σε δημόσια διαδικτυακή πολιτικοκοινωνική και όχι κομματική συζήτηση την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 13:00.

 

Η συζήτηση που θα ακολουθήσει αποτελείται από 5 ενότητες:

 

#1. Κωνσταντίνος Καραμανλής: Μία βιωματική σχέση με την πολιτική και τα δικά μας βιώματα από τη συμπόρευση με τον Εθνάρχη. Συντονιστής ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημήτριος Γούναρης Νίκος Νικολόπουλος.

 

#2. Διαχρονικά διδάγματα από την επιστροφή στην δημοκρατική ομαλότητα χρήσιμα σε μια μεταβατική post-covid  εποχή το 2021. Συντονιστής ο εκδότης Deal news Παύλος Δημητριάδης.

 

#3. Για μια Πολιτική Αρχών και Αξιών ξανά: Δύση, Ευρώπη Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνικός Φιλελευθερισμός, Ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη για όλους. Συντονιστής ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Τσάτσος Κίμων Αποστολόπουλος.

 

#4. Κινδυνεύει σήμερα η Δημοκρατία μας από την Πανδημία και τις συνακόλουθες πολιτικές και αν ναι από τί και από ποιους; Συντονιστής ο πρ. Βουλευτής ΝΔ και πρ. Υπουργός ΥΠΕΣ Αργύρης Ντινόπουλος.

 

#5. Συμπεράσματα και κλείσιμο ημερίδας. Νίκος Καραχάλιος, Πρόεδρος forum2020.

Συνδιοργανωτές:

Ίδρυμα Δημήτριος Γούναρης

Forum2020

Ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος

Ινστιτούτο Ελευθερίας

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, εάν δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, μπορείτε να δηλώσετε εδώ info@team2020.gr , zoomeetings64@gmal.com

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου