Νίκος Νικολόπουλος : Μπροστάρηδες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμου΄

“Το Χριστιανοδημοκρατικόκαι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ - ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάςυπερασπιστές τωνΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, μπήκαν μπροστάρηδες και ξεχύθηκαν στους δρόμουςκατα του υποχρεωτικού

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥκαι υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ” !Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικούς  σταθμούς «ενημέρωση Πιερίας» και ΣΚΑΙ Πατρας και εξήγησε γιατί ενώ ο ίδιος καθώς και πολλά στελέχη της Διοικούσας του ΧΡΙ.Κ.Ε. εμβολιάσθηκαν ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά , αζικά και “φωναχτά” στις διαδηλώσεις κατα της υποχρεωτικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ .

«Η πανδημία και κυρίως το μπόλιασμα” είπε ο Νίκος Νικολόπουλος,“πολιτικά “ξεβράκωσε” όλη την νεοταξιτικη συμμορία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Όλοι πια τους βλέπουμε και τους ξέρουμε.

Είναι οι ίδιοι που τους είχαμε δει στην άλλη παράσταση του δημοψηφίσματος, με το ΝΑΙ και το ΌΧΙ. Είναι αυτοί που μοιάζουν σε όλα παρ’ ότι ΨΕΥΔΩΣ δηλώνουν ότι ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα , είναι υπηρέτες των ΙΔΙΩΝ αφεντάδων και για αυτό  κατάπιαν το σάλιο τους για τα επιβαλλόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά και με πάθος.

Στηρίζουν σαν να΄ναι ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ και τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ κομματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25, ΚΚΕ, την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Κυριάαου Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτακη χρησιμοποιεί τον ανήθικο,άμεσο και έμμεσο εκβιασμό για να υποχρεώσει τους πολίτες να κάνουν ένα εμβόλιο είτε το θέλουν είτε όχι.Αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ”.

Και ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνεχεια απεκάλυψε μέρος της επιστολής που έστειλε στο Πρωθυπουργό θέτοντας τα εξής ερωτήματα :

“Θα εφαρμόσετε το νόμο,θα πάρετε μέτρα αυστηρά για ολους ; Και τι απαντάτε στο λαό όταν βλέπει να κλείνετε τα καφενεία στη Δραπετσώνα και τα φέρυ μποτ Πέραμα-Κερατσίνι,αλλά να έχετε ανοιχτά τη Μύκονο ; 

Για αυτό και για πολλούς ακόμα λόγους κανεις πια δεν σας πιστεύει και τώρα που λέτε ότι θα εφαρμόσετε το νόμο παντού ομοιόμορφα. Σκέφτεται ο κόσμος ότι η ομοιομορφία είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο με την  διαφανή εκλογή του Σαρτζετάκη.

Φέτος δεν γιορταζουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατιας γιατι επειγόντως πρέπει να αγωνιστούμε για την επανοφορα της πατρίδας στη δημοκρατική ομαλότητα .

Εμεις οι καραμανλικοί θα είμαστε και αύριο παρόντες  στα συλλαλητήρια και καλούμε σε ανοιχτό διαδυκτιακο διάλογο .

Ανοιχτός διαδικτυακός διάλογος που θα είναι μια πολιτικοκοινωνική συζήτηση  και όχι κομματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου