Οδύνη και μεγάλη συγκίνηση για την Νατάσσα Μητροπούλου : Το τελευταίο κεφάλαιο μιάς από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις της Πάτρας

Η οδυνηρή και πρόωρη απώλεια της Νατάσσας  Μητροπούλου,  αναδεικνύει και φέρνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κατά τρόπο βέβαια θλιβερό, την μακρόχρονη πορεία της πολύ γνωστής οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης υαλικών, κρυστάλλων  και ειδών δώρου, επί της οδού Ερμού 35,  , που είχε αναλάβει και διηύθυνε  η ίδια τα τελευταία χρόνια και το ξεκίνημα  της οποίας ανάγεται στα τέλη του 19ου αιώνα δηλαδή είναι από τις παλαιότερες της Πάτρας. Για τον λόγο αυτό είχε τιμηθεί το 2018 στη διάρκεια εκδήλωσης από τον Εμπορικό Σύλλογο ανάμεσα και σε άλλες με υπέρ-εκατονταετή πορεία.

Συγκεκριμένα  η  επιχείρηση  ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Δημητρίου Μητρόπουλο  την  δεκαετία 1880 – 1890. Από τότε και μέχρι τις ημέρες μας  πήγαινε από πατέρα σε παιδί. 

 


 

 

Μετά τον  Θεόδωρο  Μητρόπουλο  του Δημητρίου, ανέλαβε το κατάστημα ο γιός του Ανδρέας. Στη συνέχεια ο γιός του Ανδρέα, Θεόδωρος και μετά η κόρη του Θεόδωρου Νατάσσα που έμελλε να φύγει από την ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Βέβαια το κατάστημα είχε αρχίσει ήδη να υπολειτουργεί από τους πρώτους μήνες του 2021 ενώ διέκοψε  αρχές καλοκαιριού ενώ πλέον είναι αδιευκρίνιστο  και αμφίβολο πλέον αν θα υπάρξει συνέχεια και υπό ποίες συνθήκες.

Η Νατάσσα (Αναστασία) Μητροπούλου έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Με βαθιά θλίψη και οδύνη οι φίλοι της εκλιπούσας,  αλλά και της οικογένειας έκαναν πολλές συγκινητικές αναρτήσεις για να την αποχαιρετίσουν και να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους  στα δύο παιδιά της Σταύρο και  Θεοδώρα – Νεφέλη, στον πατέρα της Θεόδωρο, τα αδέλφια της και τους συγγενείς. Η Εξόδιος Ακολουθία  προγραμματίστηκε  να τελεστεί  το  Σάββατο 16/10 ώρα 11 πμ από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου