Οι 9 Μούσες, στη μάχη με το άγχος μου!

Βιωματικό Σεμινάριο στον κήπο του ΠΟΛΥΕΔΡΟΥ Με τη Life Coach Γωγώ Παπαδοπούλου

    Συνεχίζοντας τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων  «ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ», στο Πολύεδρο το Σάββατο 13  Νοεμβρίου, 4μμ- 6μμ η Life Coach Γωγώ Παπαδοπούλου με την ζωντάνια που την χαρακτηρίζει θα μιλήσει με θέμα  «Οι  9 Μούσες στη μάχη με το άγχος»

    Στόχος είναι, οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν μια θετικότερη ματιά στα πράγματα, να ανακαλύψουν απλές καθημερινές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στην καταπολέμηση του μεγάλου εχθρού της εποχής, το Άγχος. Σε αυτή την ενότητα οι τεχνικές που προτείνονται, έχουν πηγή έμπνευσης τις 9 Μούσες, δηλαδή τις Τέχνες.

    Όπως πάντα στα βιωματικά της σεμινάρια, θα υπάρχει ζωντάνια, κέφι και πολύ αλληλεπίδραση, ώστε όλοι  να κατακτήσουν τη γνώση, με χαρά και δημιουργικότητα.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με κρατήσεις θέσεων στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ και στο τηλέφωνο : 2610-226342, σύμφωνα πάντα με τις υγειονομικές οδηγίες (πιστοποιητικό νόσησης, εμβολιασμού ή rapid test τελευταίων 48 ωρών καθώς και αποδεικτικό ταυτοποίησης στοιχείων) για την ασφάλεια όλων μας.

 

Η Γωγώ Παπαδοπούλου είναι πιστοποιημένη Life Coach και προσφέρει περισσότερα από 30 χρόνια, υποστηρικτικές, συμβουλευτικές εκπαιδευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες. Σήμερα, διευθύνει το δικό της Κέντρο Ολιστικής Υποστήριξης και Θεραπείας Total Approach – Tomatis Center στην Αθήνα και δραστηριοποιείται δια ζώσης η εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε με σπουδές και μεταπτυχιακά στη διοίκηση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παρακολούθησε το τμήμα Φιλοσοφίας/παιδαγωγικής και ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια προχώρησε σε πιστοποιήσεις πάνω σε νέες μεθόδους άμεσης προσωπικής βελτίωσης όπως η ανάλυση προσωπικότητας, ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η ακουστικοψυχοθεραπευτική μέθοδος Tomatis, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, η άμεση συναισθηματική αποφόρτιση (IER)κ.α. Βλέποντας τη ζωή ως παιχνίδι και πρόκληση, καινοτομεί και ενθαρρύνει όλους να εστιάζουν στην πράξη και στα αποτελέσματα και όχι στο τι λέει η θεωρία. Η φράση που λέει συχνά, είναι πως: Κερδίζουν αυτοί που έμαθαν στην καρδιά τους, να βλέπει με αγάπη και αποδοχή πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου