ΠΑΤΡΑ : «Δήμαρχε, δράσε άμεσα ή διάψευσε το συμβάν»

Το σπιράλ για την βιαιοπραγία Αντιδημάρχου σε γυναίκα εντός δημοτικού κτιρίου

Επί δύο μέρες, έγκριτες εφημερίδες και ειδησεογραφικά portal της Πάτρας βοούν για έναν Αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων που φέρεται ως δράστης βιαιοπραγίας εναντίον γυναίκας, εντός δημοτικού κτιρίου. Η, κατά τα άλλαλαλίστατη, δημοτική αρχή σιωπά εκκωφαντικά. Το θέμα ξεπερνά τα όρια του προσωπικού και είναι βαθιά πολιτικό.

 

Ειλικρινά, θέλουμε να πιστεύουμε πως οι πληροφορίες για αυτή την αδιανόητη κακουργηματική πράξη δεν ευσταθούν, παρότι οι λεπτομέρειες του συμβάντος «μιλούν» για πραγματικό γεγονός. Αν ισχύει, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο Δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να έχει καταδικάσει την πράξη του στενού συνεργάτη του και να είχε αντικαταστήσει τον βίαιο Αντιδήμαρχο. Ας το κάνει, έστω τώρα.

Δεν διανοούμαστε, κ Πελετίδη, πως ο φερόμενος ως δράστηςΑντιδήμαρχος μπορεί να παρακαθήσει στην ίδια τράπεζα με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος σας που σήμερα υποδέχεστε στην Πάτρα.

Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Πατρέων να δράσει άμεσα προβαίνοντας στα δέοντα ή να διαψεύσει το συμβάν, πριν την αναπαραγωγή της είδησης από πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ. Το περιστατικό δεν τιμά τον Δήμο Πατρέων και την πόλη και αποτελεί κόλαφο για την δημοτική της αρχή.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου