Patras Championship 2021 Κυριακή 7 Νοεμβρίου

 έναρξη 09:45πμ Abelos| - Πλατάνι

Ποιος θα σηκώσει το βαρύτιμο κύπελλο της πόλης? Πάρε μέρος για να το διεκδικήσεις!

Η PatrasStrategoTeamκαι η Πάτρα συγκαταλέγονται πλέον στους κορυφαίους του Stratego. Το πρωτάθλημα Πάτρας λοιπόν, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά αμφίρροπο τουρνουά σε υψηλό επίπεδο αγώνων και θεάματος.

Στον εξαιρετικό χώρο του Abelos, θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Stratego (ISF) και με τα κλασσικά 40 πιόνια, σε 6 γύρους SwissPerfect.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μετέχουν σε μία ενιαία κατηγορία ανεξαρτήτου ηλικίας. Βέβαια, στο τέλος των αγώνων ο παίκτης κατηγορίας Juniorπου θα λάβει την υψηλότερη θέση θα βραβευθεί με ξεχωριστό κύπελλο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου της PatrasStrategoTeam, καθώς και παίκτες με καταγωγή ή μόνιμη διαμονή την πόλη της Πάτρας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο 6982221639 καθώς και με επικοινωνία στα socialmediaτης PatrasStrategoTeam. Το κόστος συμμετοχής είναι 8€. Τα μέλη του συλλόγου συμμετέχουν δωρεάν.

Για την οργάνωση, κύρια υποστήριξη έχουμε από το Abeloscafé&moreπου φιλοξενεί το πρωτάθλημα, το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, τοcafé Poolevard, το caféτο Νέον,τις εκδόσεις Ψυχογιός και την Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian, ο Wave97.4, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η Match Αχαΐας, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου