Patras Stratego Team / Patras Championship 2021 : Πρωταθλητής Πάτρας ο Ανδρέας Σαββανής!

 

Ένα εξαιρετικό, από κάθε άποψη, πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Abelos events&more. Μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, οι παίκτες της Patras Stratego Team καθώς και Πατρινοί παίκτες συμμετείχαν στο Patras Championship 2021.

Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά υψηλός σε όλους τους αγώνες, ενώ παράλληλα υπήρξε συμμετοχή από μεγάλο εύρος ηλικιακών ομάδων. Αγωνιστικά, ο Ανδρέας Σαββανής βρέθηκε σε σπουδαία φόρμα και θριάμβευσε με 5 νίκες-1 ισοπαλία κατακτώντας το τρόπαιο του νικητή για το Patras Championship 2021.

Στον τελευταίο γύρο κρίθηκαν και οι θέσεις των υπολοίπων μεταλλίων με τον Δημήτρη Κοσμόπουλο να κατακτά την δεύτερη θέση και τον Γεράσιμο Καρέλα την τρίτη. Παράλληλα, το έπαθλο του καλύτερου παίκτη Junior κέρδισε ο Νικόλας Τσιακμάκης.

Ευχάριστη η διάθεση των συμμετεχόντων, καθώς το κλίμα της παρέας που δημιουργήθηκε ήταν πολύ καλό και το περιβάλλον του Abelos events&more ικανοποίησε πλήρως τις προσδοκίες όλων.

Για την οργάνωση του Patras Championship 2021, κύρια υποστήριξη πραγματοποιήθηκε από το Abelos café&more που φιλοξένησε το πρωτάθλημα καθώς και το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, το café Poolevard, το café το Νέον, τις εκδόσεις Ψυχογιός και την Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian, ο Wave97.4, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η Match Αχαΐας, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Τα μαθήματα νέων παικτών και οι συναντήσεις των μελών συνεχίζονται κάθε Τετάρτη 5 με 8, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τελική Κατάταξη

  1. Σαββανής Ανδρέας
  2. Κοσμόπουλος Δημήτρης
  3. Καρέλας Γεράσιμος
  4. Μάνδαλος Νίκος
  5. Τρυπαναγνωστόπουλος Γιώργος
  6. Τσιγκούνης Κωνσταντίνος
  7. Χριστοδούλου Δημήτρης
  8. Τιακμάκης Νικόλας
  9. Παπαλεξόπουλος Γιώργος
  10. Στελλάκης Ανδρέας
  11. Βαρελάς Νεκτάριος
  12. Μεταξάς-Μαριάτος Ερμής
  13. Βρης Ανδρέας
  14. Παναγιωτόπουλος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου